[Projeler gizli yürütülecektir] Çılgın Türklerden Çılgın Projeler | T.C.K Ekibi Tarafından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başarılar dilerim. benim söylemek istediğim şuydu aslında; siz zaten burda bir ekip kurmadan önce de belli işler yapıyordunuz (en azından bir kaçınız). öyleyse ekip kurma olayı işi daha karmaşıklaştırabilir diye düşünüyorum (hepiniz yanyana çalışan ya da yaşayan kişiler değilsiniz diye düşündüğümden). fazla emek sarfetmek zorunda kalıyor da olabilirsiniz doğrudur evet ama önceden buraya paylaşım yapan sizler şimdi sadece para karşılığı bunu yapacağız demeye getiriyorsunuz lafı. isteyerek ya da istemeyerek bunu demiş oluyorsunuz. çok fazla konuşmak da istemiyorum beni ilgilendirmez umarım işleriniz yolunda gider, kimseyi kişisel olarak tanımıyorum sonuçta, niye karşınızda durayım.

kımseyi zorlamıcaz zaten . Kişisel fw yi isteyen gelir.İstemeyen gelmez kardeşim sende haklısın

Tepkiler: dready112

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW yarışmaları konusunda; bu konu üzerinde titizlikle duruyoruz. Hassas bir yarışma düzenlenebilirse "olur" gözüyle bakıyorum. Şöyle bi düşündüğümde; eğer herkese eşit yönlü bir yarışma yapılıp, doğru dürüst bir ödül koyulursa (yetki falan demiyorum), kazanan ve CFW kullanmak isteyen üyeler açısından çok iyi olacağı kanısındayım. Başta bende karşıydım bu yarışma işine, ancak forum böyle çok karışık ve sakin duruyor. Yarışmalarla ortalığı şenlendirmek lazım. Bazı CFW yapımcıları kendi aralarında haksız rekabete bile giriyor, kendilerini üstün göstermeye çalışıyor. Yarışmalarla kararı üyelerin vermesi sağlanırsa haklı rekabet sağlanmış olur.

Yani sözle CFW beğendirmek yerine, alın teri ile CFW yapma konumuna geleceğiz. Bence çok güzel bir fikir. Bu yarışmada modderlerin hassasiyeti de çok önemli.

aslında başlıktaki en güzel şeyden bahsediyorsun şu an. bu zamana kadar böyle bi şey yapılmamış olması eksiklik bence. bu yarışma düşüncesine sonuna kadar katılıyorum güzel fikir oy veren taraftan olacağım galiba

Seni seçtim 5800 Symbian Belle hehe. Şaka yaptım inş. Projelerinizde başarılı olursunuz kardeşlerim...

böyle bişey yapacağınıza hepiniz bir olup sağLam Bİ TÜRK cfw si yapsanızda yAbancılar bizim siteden görüp isteseler formumuza kayıt olup rica etseleR.. Daha güzel olmaz mıı ekibin bi kısmı mod paketleri üretmekle uğraşır bi kısmı sadece temaların fps hızıyla uğraşsa bi kısmı sadece rom ve ram değer ile uğraşma ve bir araya gelse bence çok daha güzel... kendi adıma söylüyorum merak edip yabileceğimi düşünmek varken cfw talep etmem dostum hele parayla hiç.. konu para değil biraz insanları teşvik anlıyorum ama.. ben projenizi bi gözden geçirin ilk seçenek çok uygun... örneğin dailymobileden bi dostum suan c5 e c6 port için çok sıkı çalıyor bende elimden geldiğince yarımcı oluyorum mod araştırıp olmadı kendim yapıyorum adam bilgi paylaşıldıkça güzeldir diyo bilginin maddi değeri olmaz arkadaşlar her hangi bi teli sadece biz kullanmıyoruz.. belki arkdaşın nakiti yok ama istioki teli güzel olsun bu durum mini bi kastlaşma yaratır.. hele ki bizim toplumumuzda.. güzel şeyler yapıyorsunuz Cfw yarışması oldukça güzel bi proje olabilir aslında.. yaptıklarınız ve yapacaklarınız için şimdiden teşeükkürler arkadaşlar...

Tepkiler: yarox

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederiz. Olmazsa özel cfw projesi iptal edilebilir. Bir açıdan sizlerde haklısınız. Diğer projelere yoğunlaşırız. CFW açısından, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şimdilik işimizi çok sıkı tutamıyoruz yoğunluktan.

aslında zaten öyle yapıyoruz. Her birimiz cfw nin belirli bir kısmı ile ilgileniyor

Kardeş yardımcı olabilecegim bısey varsa yardımcı olmaya çalışırım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yabancı sitelere tanıtmak lazım İngilizce dil bilen, maxicepteki T.C.K konusunu ingilizceye çevirebilecek gönüllü üye aranıyor

----------Eklendi @ 18:52:14 ---------- Yazıldı @ 18:51:56 ----------

Kardeş yardımcı olabilecegim bısey varsa yardımcı olmaya çalışırım

Dediğimi yapabilir misin?

ben bi ara böyle bir proje öne sürmüştüm ama benimkinde ödül adminlikti fakat kabül görmemişti

----------Eklendi @ 20:21:27 ---------- Yazıldı @ 20:20:07 ----------

kendimi suçlu hissetmeme neden oluyosun silsem mi konuyu açeba

Oğuzhan

Üye

yok yahu niye suçlu hissediyosun senin konunla insanlar cfwnin nasıl yapılacağını daha iyi öğrendi bu yüzden parayla cfw yaptırmaz kimse demek istedim konuna laf yok

vala kardeş anca çeviri yapabilirim türkçeden ingye diyecem ama onu sen bile yaparsın

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 21:17:39 ---------- Yazıldı @ 21:17:04 ----------

Ben kendim çevirirdim. Biraz ingilizce biliyorum. Ama saçmalamaktan korkuyorum

----------Eklendi @ 21:18:57 ---------- Yazıldı @ 21:17:39 ----------

Düşünün, açmışım koca CFW konusunu yabancı siteye İngilizce olarak. Adamın biri şöyle yazıyor:

- What are you meaning? Is this a CFW for us?

Yani "ne demek istiyorsun? bu bizler için CFW mi?"

Bundan korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...