Programların Resimleri Galeri'de Görünüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Programların Resimleri Galeri'de Görünüyor.
Telefon Nokia E63,

Örneğin bir sis program yüklediğim'de o programın Dosya Yöneticisine eklenen klasör'de ki resimleri telefonun Galeri'sin de gözüküyor. Bu yüzden kendi çektiğim resimleri o programların resimleri yüzünden ayırt edemiyorum.

Normal'de sadece Dosya Yöneticisin'de ( hafıza kartın'da ) 'Görüntüler / Images' klasöründekileri göstermesi gerekirken tüm Dosya Yöneticisin'de ki resim dosyalarını gösteriyor.

Bunun bir çözümü var mı ?

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
:gul: nasil yaptin öyle. :D

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir şey yapmadım telefonun kendisinden öyle :)

Hasan arkadaşın yöntemi yarıyor sanırsam, çok teşekkürler.

ismail01000

Üye
evet Hasanın yöntem işe yarıyor E63 sağlam telefon :)

AHKE

AHKE

Üye
benimkisi gtmior resimler nedenki tel n79

canertam

canertam

Üye
bende n79 kullanıyorum, çok denedim gitmiyor. n73 varken aynı sıkıntı vardı, format atıp geçiyodu. n79da gitmiyo. telefondan olsa gerek.

Hasan

Üye
Os9.3 lerde çalışmaz çünkü os9.3lerin çalışma sistemi farklı MGXDatabasePlugin.rsc dosyasını resource kök klasöre atıyoruz çünkü bu dosya telefonun romunda vardır bu dosya romdaki dosyayı iptal ediyor telefon hafızasına attığımız dosya ile devam ediyoruz onun için 0s9.3lerde çalışmıyor

AHKE

AHKE

Üye
hmm tamam bilgi icin saol hasan

deforze

deforze

Üye
ya ben bunu yaptımda müzik kütüphanesi uçtu sadece sound klasöründeki mp3 ler gözüküyor bende hepsini oraya taşıdım başka klasördeki mp3 ler gözükmüyor

Hasan

Üye
galeriyi hızlandırma adlı konudaki dosyayı bi daha indir orada txt dosyasını kopyalamıştık ya onu sil sorun düzelir diğer klasörlerdeki mp3ler de gözükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt