Proğram Türkçe'leştirme ve Sis dosyası yapımı

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
exelans kardeş paylaşım için sağol.benim telim 6630,versiyon 6.03.08.sis uzantılı programları yükleyemiyorum.telefon desteklemiyor diyor.jar larda problem yok.bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.teşekkürler
dostum telefonun orjinal versiyonunu kendin değiştirmiş olabilirsin çözümü yetkili servisin yeniden versiyon atması
veya yüklemeye çalıştığın .sis uzantılı uygulama telefonunla uyumlu olmayabilir site içersinden uygun programlarla tekrar deneyin

ates

Üye

exalans kardeş
http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=34657
bu linkteki tarif ve programla versiyon yükseltirken telefonum uçmuştu.servis 4 günde halledebildi.yani versiyonu servis güncelledi.eskiden kurabildiğim fscaller gibi programları bile yükleyemiyorum şimdi.sanırım servisin yüklediği versiyonla alakalı bir sorun yaşıyorum.tekrar servise gitmekte fayda var.ilgin için teşekkürler

POWER

Üye
Dostum eline sağlık artık bende türkçeleştirecem PROĞRAMLARI...

alpagu86

Üye
saol kardeş emeğine sağlık

rwo

Üye
güzel paylaşım acayip işime yaradı eline sağlık

Sağol kardeşim yamgui vardı onunla beceremedim bide bunu deniyelim...

arkadaşlar bu programlar nasıl iniyor bilen varmı

Exalans anlattıkların ve paylaştıkların için sağol çok faydalı oldu yalnız benim bi ricam olacak. Symbian için PC simulatörü (cep telefonu menüsünü PCde görüp cebi PCde kullanabileceğimiz ve programları daha PCde iken çalıştırabileceğimiz)veya C++ dili ile program yazıp bunları cep telefonuna uyarlayacak bir derleyici program bulabilirmiyiz. İnternette uzun süre aramama rağmen bulamadım. Gözüne çarparsa ve paylaşırsan sevinirim.

dataman1

Üye
saol arkadaşım. güzel çalışma olmuş.

noir6300

Üye
ellerine emeğine sağlık!!

nebri_

Üye
saol varol eksik olma emi çok yaşa

kardes yardimlarindan dolayi tesekkur ederim sagol varol, saygilarimla