Profimail Den Iyi Anlayan Var Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CentilBoy

Üye
    Konu Sahibi
Profimail Den Iyi Anlayan Var Mi?
Slm arkadaşlar profimail programının yanlış hatırlamıyosam 2,32 sürümünü telefonuma kurdum. Gmail e bağlanıp sorunsuz bi şekilde mail alip verebiliyorum. programı ayarladım 30 lik periyotlarla gmaile bağlanıp yeni mailleri alacak. ancak sorun burda çıkıyo işte. cihaz 30 dk da bi gmaile bağlanacak ama bağlantı sırasında karşima sertifika falan gondercek diye bi uyari çikiyo ve ben ancak buna tamam diye basarsam bağlanıyo. dolayisiyla otomatik bağlanma sırasında program bu onay kısmında takılıp kaliyo. ayarlardan abay kurcaladim ama bu sertifika olayini es geçecek bi ayar bulamadim. bu profimailden iyi anlayan arkadaşlardan ricam bu olayi es geçip direkt servere bağlanacak bi ayar biliyomusunuz ????

ozkanak

ozkanak

Üye
ben kullaniom gayet hoşş pro otomatik yapma manuel olarak istediğin zaman bakabilirsinnn

msw

msw

Üye
Ben sadece profi explorer ı kullanıyorum ...

ozkanak

ozkanak

Üye
sadece profi explorer kuruluyomukii profi mail ide kullaniom bennn maillerime onunla bakiomm

xrz

Üye
serfitika istememesi için ayarlar>güvenlik>serfitika yönetimine gir orada birsürü serfitika var tek tek güven ayarlarınada internet güvenliğini kaldırıcaksın onay falan istemiyor sonra profimail'i de en ince ayrıntısına kadar biliyorum ama şu an telefon yanımda yok kusura bakma
ama yazarım tüm arkadaşlara yakın bi zamanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt