Profilinize Müzik Ekleme Özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

Emperian

Emperian

Üye
çok kolaymış :)

onuralpap

onuralpap

Üye
Çok guzel bir şey bu sevdim :) Peki acaba profilde arka fon olarak resim koyabilme özelliği yapılabilir mi acaba ??

hinata1

hinata1

Üye
Güzel oldu Emeğinize sağlık...

Bora

Bora

Üye
Geçen bu müzik ekleme olayını unutmuştum... Yani aklımdan çıkmıştı.. maxicepe girdim 3-5 tane bildirimim vardı. profilimi yeni sekmede açtım, arkadan başka işlerle uğraşıyorum... Birden bilgisayarda müzik çalmaya başladı... Dedim noluyoruz media playera baktım bişi çalmıyor. Gom playera baktım oda çalmıyor.. Delirecektim... :ehe trojen falan girdi herhalde, sçtık.... düşüncelerine kapıldım hemen...Uğraşıyorum uğraşıyorum müzik nerden geliyor bulamıyorum kafayı yiyecektim :D sonra bilgisayarı kapatayım yeniden başlatayım bari dedim.. müziği susturamıyorum çünkü :) firefox u kapattım o sırada müzik kesildi... sonra aklıma geldi müzik eklentisi :D Valla müziğin nerden geldiğini bulana kadar geçen 1-2 dakika bana 1 yıl gibi geldi...

:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:kop: :kop: :kop:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Çok guzel bir şey bu sevdim :) Peki acaba profilde arka fon olarak resim koyabilme özelliği yapılabilir mi acaba ??
Bu özellik normalde var ancak sayfalar çok renkli ve karısık resimlerle kötü göründüğü için kapatıldı

Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye
süper bişey çok saolun

©oOL™

©oOL™

Üye
:hmmm daha once kullandıgım bır eklentı olmasına ragmen kiwi6 dan ekleyemedım muzıgı :( upload yaptım hotlınk aldım yapıstırdım ama olmadı

● aLuvi ●

Üye
Evet güzel oldu insanın o anki
ruh halini anlatmak için güzel bir çalışma

Necmati

Necmati

Üye
saol kardeşim :D

hero mero

Üye
cok gusel mıı :D

x2x

Üye
sağol :D

punqermojo

Üye
ben kiw6dan yapıyorum uploadımı ;)

ssakif

Üye
ben hala bulamadım birsöleyin nsl yapıldıgını benim adıf dj @kif bunu yaptıgım şarkıları face koymak istiom:islik:yuru:P::off::off::off::off::off:

Larismus

Larismus

Üye
güzel oldu bu. site için de :))

ömer0505

Üye
ben yapamadım bidaha anlatırmısınız

skynet

Üye
Teşekkürler hocam..:oke: