Ozan
Admin
Profilinize "Gerçek İsminizi" girme alanı eklenmistir.
Selamlar,
Artık, forumumuzda o kadar samimi iliskiler görüyorum ki, bir an düşündüm ve neden nickler yerine (çoğumuz yabancı nickler seçiyoruz zaten) kendi adımızla da hitap etmeyelim. İsteyen üyelere, kendi adlarıyla hitap ederlerse daha samimi bir ortam olabilir diye düşünüyorum.
Bu düşünceden yola çıkarak, illa isimle hitap edelim fikrini düşünmeyin tabiki. Sadece karsımızda konustugumuz, hatta samimi konustugumuz kisilerin isimlerini bilmis olacagiz en azından.
İşte bu yüzden, profil alanına İsim bilgisi girme alanı ekledik.
Buraya girecegiz isim bilginiz, konularda avatarınızın hemen altında ve profilinizde bilgi olarak görünecektir.
İsteyenler;
Profil Ayarları' ndan ( Profil Düzenleme Sayfası - MaxiCep )
Kişisel Bilgileri kısmındaki ilk alana (Gerçek İsim) bilgisini girebilirler.
Bu alanda, isim dışında bir kelime yada karakter kullanmak yasaktır.
3 defa bu kuralı ihlal eden üyeler, ceza alırlar.
Geçerli Kullanıma Örnek:
Ozan
Artık, forumumuzda o kadar samimi iliskiler görüyorum ki, bir an düşündüm ve neden nickler yerine (çoğumuz yabancı nickler seçiyoruz zaten) kendi adımızla da hitap etmeyelim. İsteyen üyelere, kendi adlarıyla hitap ederlerse daha samimi bir ortam olabilir diye düşünüyorum.
Bu düşünceden yola çıkarak, illa isimle hitap edelim fikrini düşünmeyin tabiki. Sadece karsımızda konustugumuz, hatta samimi konustugumuz kisilerin isimlerini bilmis olacagiz en azından.
İşte bu yüzden, profil alanına İsim bilgisi girme alanı ekledik.
Buraya girecegiz isim bilginiz, konularda avatarınızın hemen altında ve profilinizde bilgi olarak görünecektir.
İsteyenler;
Profil Ayarları' ndan ( Profil Düzenleme Sayfası - MaxiCep )
Kişisel Bilgileri kısmındaki ilk alana (Gerçek İsim) bilgisini girebilirler.
Bu alanda, isim dışında bir kelime yada karakter kullanmak yasaktır.
3 defa bu kuralı ihlal eden üyeler, ceza alırlar.
Geçerli Kullanıma Örnek:
Ozan