Cep telefonu dinleme yazilimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
runcode.s2

runcode.s2

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu dinleme yazilimi
Dünyanın En İyi Cep Telefonu Dinleme Programı
cep telefonu dinleme ve takip programıdır. Takip etmek istediğiniz telefonun bilgilerine eş zamanlı ulaşarak tüm bilgileri sizin internet hesabınıza aktarır. Eşinizin, sevgilinizin, çocuğunuzun yada çalışanınızın telefonuna yükledikten sonra, nerede olursanız olun kendi bilgisayarınız üzerinden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Kendi belirleyeceğiniz bir kullanıcı adı ve şifreyle takip edilen kişinin haberi olmadan takip ve dinleme işlemlerini yapmanıza olanak sağlar.

Yenilenen yazılımımız, iki ayrı versiyon olarak satışa sunulmaktadır. Bu iki versiyonla yapabileceklerinizi aşağıda kısaca açıklamaya çalıştık…..





ANDROİD
B.BERYY
NOKİA
İPHONE
W.PHONE
SINIRSIZ TELEFONDAN TELEFONA AKTARIM HAKKI



LİTE ÖZELLİKLERİ:



Cep Telefonu Arama Takibi


Aranan ve arayan numara takibi hedef telefon üzerindeki tüm gelen ve giden aramaların takibini yapmanıza yardımcı olur. Ayrıca her bir telefon için kaç defa arama yapıldığı, hangi zamanlarda arandığı ve konuşmanın ne kadar sürdüğünü görüntüleyebilirsiniz. Hatta aranan yada arayan numaranın sahibi telefon rehberinde kayıtlı ise direk olarak isim halinde görünecektir.


Cep Telefonu Mesaj Takibi


SMS Takibi hedef telefon üzerinden gönderilen yada hedef telefona gönderilen tüm mesajları görüntüleyebilmenize ve hatta okuyabilmenize olanak sağlar. Arama takibinde olduğu gibi saatlerini de görebilirsiniz. Ayrıca hedef telefon üzerinden silinmiş olsa bile, herhangi bir zamanda internet hesabınız üzerinden kontrol edebilirsiniz. Siz kendi hesabınızdan silene kadar kayıtlı olarak kalacaktır.


Cep Telefonu Yer Tespiti

GPS Yer Tespiti özelliği, hedef telefonun o anki konumunu ve tam olarak nerede bulunduğunu Google Maps üzerinden tespit edebilmenize olanak sağlar. “Eşiniz gerçekten halen iş yerinde mi?” – “Çocuğunuz bugün okula gitti mi yoksa kaçtı mı?” sorularına net yanıtlar artık Yer Tespiti özelliğinde…


Cep Telefonu Rehber Takibi


Telefon Rehberi Takibi özelliği sayesinde telefon rehberinde kayıtlı olan tüm numaralar sizin internet hesabınıza aktarılacaktır.. Hedef telefon üzerinden silinse bile dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.


Cep Telefonu E-Posta Takibi


E-Mail Takibi özelliği sayesinde hedef telefon üzerinden gönderilen ve alınan tüm maillerin bir kopyası da sizin hesabınıza aktarılacaktır. Bu sayede tüm mail listesine anında ulaşabilme fırsatı da sizin olacak. Sizi aldatanlar tüm işleri mail üzerinden de hallederek zeki olduklarını düşünebilirler ama farkında olmadıkları bir şey var ki; attıkları her adımdan artık haberiniz var…


Cep Telefonu İnternet Takibi


URL Takibi sayesinde hedef telefonun tüm internet geçmişi artık bilgisayarınızda. Yani telefon üzerinden girilen her bir internet sitesini tek tek görebilme şansınız var. Çocuğunuzun hangi sitelerde dolaştığını, uygunsuz sitelere girip girmediğini görmek için tek yapmanız gereken bilgisayarınızı açıp hesabınıza girmek. Sonrası sadece iki tık uzağınızda…


Cep Telefonu Fotoğraf Takibi


Standart Versiyonun son özelliği olan fotoğraf takibi özelliği ise hedef telefon üzerinde kaydedilmiş yada çekilmiş her fotoğrafı sizin görebileceğiniz bir alana depolar. Belki şüphelendiğiniz kişi düzenli olarak resimlerini gizli bir yere depolayıp telefonundan siliyor olabilir. Ancak tüm fotoğrafları saniyeler içerisinde sizin hesabınıza aktarmış olacağından, onun için iş işten geçmiş olacak…

PRO SÜRÜMÜNDEKİ EK ÖZELLİKLER:



Cep Telefonu Dinleme


Standart Versiyona ek olarak geliştirilen Pro Versiyonun ilk özelliği olan cep telefonu konuşmalarını dinleme özelliği ile hedef telefon üzerinde yapılan tüm konuşmaları dinleyebilme şansını elde edeceksiniz. Artık neler olup bittiğini anlamaya çalışmak ve tahmin etmek yerine net bir şekilde öğrenin.


Ortam ve Çevre Dinlemesi


Eşinizin telefonu aniden çalıyor ve telaşla bir odaya girip kapıyı kapatıyor.
İş ortağınız başka şirketlerle sizden gizli görüşmeler yapıyor yada bir çalışanınız şirket bilgilerini çalarak sakıncalı yerlerle paylaşıyor.
Acaba kızınız, sizin izin vermediğiniz arkadaşlarıyla halen görüşüyor mu? Ya da ne tarz arkadaşlıkları var? Onu incitmeden ve kırmadan öğrenebileceğiniz tek sistem ortam dinleme özelliği olacaktır.
Yukarı da saydıklarımız hepimizin başına gelebilecek durumlardır ancak hangisinin başınıza geldiği değil, sizin sonuçta gerçeği öğrenip öğrenmediğiniz önemlidir.. kullanıyorsanız gerçekleri biliyorsunuz demektir…..

ÇEKİLEN VİDEO TAKİBİ
İSTENİLEN ZAMAN ARALIKLARINDA VİDEO KAYDET EDİP ALMA

BÖYLECE ORTAMDA NELER OLDUGUNU DAHA RAHAT CÖZEBİLİRSİNİZ.






TELEFON MODELLERİNE UYGUN İZLEME VE DİNLEME YAZILIMLARI MEVCUTTUR..
İLETİŞİM: egeden_1983@hot
FİYAT:250TL LİTE
FİYAT:400TL PRO
YASAL UYARI:
Cep Telefonu Dinleme Programlarının gizli bilgi edinme amaçli olarak kullanimina iliskin ilgili ülke içerisinde yürürlükte olan bütün kanunlari anlamak ve bunlara uymak Casus telefon kullanıcısının sorumluluğundadir. Eger bu yazılımı kullanacağınız amaç ile ilgili herhangi bir süpheniz varsa Dinleme Cihazı programını satin almadan önce bir hukuk bürosundan hukuki danışmanlik alınız. Bu yazılımları satın almak ve yüklemek suretiyle , hukuki olarak kullanacağınız beyan etmiş olursunuz. Diğer kişilerin SMS mesajlarına & diğer telefon aktivitelerine bağlanmak veya casus cep telefonu yazilimini bilgisi olmadan başka bir kişinin telefonuna yüklemek ülkenizde kanun dışı bir faaliyet olarak kabul edilebilir. yazılımımıza bağlı herhangi bir kötüye kullanma veya zarardan ötürü herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük almamaktadir.
Ülkedeki tüm kurallara uymak nihai kullanıcının sorumluluğu altındadır. Casus telefon yazılımını satın alıp kullanmakla işbu şartları kabul etmektesiniz. Dinleme Cihazı bu sitede reklamı yapılan ürün ve teknolojinin kullanımına bağlı herhangi bir kanun dışı aktiviteden sorumlu tutulamaz, ürünler üçüncü şahislerin kişisel gizlilik haklarını veya gizli dinleme kanun veya yönetmeliklerini ihlal edecek şekilde elektronik haberleşme sizmak veya bunları önlemek amacıyla kullanılamaz Telefon dinleme ve gizli dinleme bazı ülkelerde kanun dışıdır. Hiçbir durumda firmamiz bu ürünlerin uygunsuz kullanimindan ötürü sorumluluk kabul etmeyecektir.
Ürün ve teknolojilerinin, bunlarin kullanildigi yargi alaninin kanunlari çerçevesinde çalistirilmasi, bu ürün ve teknolojileri satin almis olan veya kullanan kisilerin sorumlulugundadir. Bu ürünlerin/teknolojilerin amaçlanan kullanimi üzerinde geçerli olan kanunlarin tefsiri için hukuki danışmanlık almak müşterinin münhasir sorumluluğundadır.
 


Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Burdaki konunuz aktif kurallara uyalım lütfen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt