Profilinize "Gerçek İsminizi" girme alanı eklenmistir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Profilinize "Gerçek İsminizi" girme alanı eklenmistir.
Selamlar,

Artık, forumumuzda o kadar samimi iliskiler görüyorum ki, bir an düşündüm ve neden nickler yerine (çoğumuz yabancı nickler seçiyoruz zaten) kendi adımızla da hitap etmeyelim. İsteyen üyelere, kendi adlarıyla hitap ederlerse daha samimi bir ortam olabilir diye düşünüyorum.

Bu düşünceden yola çıkarak, illa isimle hitap edelim fikrini düşünmeyin tabiki. Sadece karsımızda konustugumuz, hatta samimi konustugumuz kisilerin isimlerini bilmis olacagiz en azından.

İşte bu yüzden, profil alanına İsim bilgisi girme alanı ekledik.
Buraya girecegiz isim bilginiz, konularda avatarınızın hemen altında ve profilinizde bilgi olarak görünecektir.

İsteyenler;

Profil Ayarları' ndan ( Profil Düzenleme Sayfası - MaxiCep )
Kişisel Bilgileri kısmındaki ilk alana (Gerçek İsim) bilgisini girebilirler.

Bu alanda, isim dışında bir kelime yada karakter kullanmak yasaktır.
3 defa bu kuralı ihlal eden üyeler, ceza alırlar.

Geçerli Kullanıma Örnek:
Ozan

POWER

POWER

Üye
Çok igüzel bir yenilik oldu...Bende ekliyorum : Ercan =)

ouSahin

ouSahin

Üye
bende yazdımm güzel bir düşünce:)

ben bir öneri daha sunmuştum durum çubugu

Çevrim içi Dışarda vs gibi Durum Çubukları:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Güzel, hayırlı olsun. :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Bir Yenilik Emeği Geçen Yöneticilerimize Teşekkürler

dreamgirls

dreamgirls

Üye
forumumuzda samimi ilişkiler olduğu kadar bu samimiyeti çekemeyenler de war. "önce samimi olun sonra bozun" durumu çıkıyo ortaya. kişi kendisi bozmasa bile bozduruluyo. çok üzücü bi durum bu. umarım bu uygulama iyi olur, sorunlar çıkmaz. güzel bi çalışma olmuş ozan. teşekkürler...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
GüzeL ve MantıkLı UyguLama olduğuna inanıyorum..TeşekkürLer.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye

Geçerli Kullanıma Örnek:
Ozan

Microsoft Mod Kardeş İsim: (((( ALi )))) Kurala Uymuyor. Düzeltmen Gerekiyor!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pm yoluyla belirtmissiniz zaten. Düzenleme yapıldı.

maxiburak

maxiburak

Üye
güzel olmuşda üye oldugu tarih kalkmasaydı da ii olabilirdi ama ozan abi gerçekten çok iii bi uygulama

keremerson

keremerson

Üye

çok iyi olmuş ozan abi saolasın..

bu arada "NERDEN" yazıyodu, orası artık "ŞEHİR" olmuş

biçok üyede
şeklinde yazıyodu hepsi deiştiririr artık :)

mservank

mservank

Üye
gerçekten güzel olmuş

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
forumumuzda samimi ilişkiler olduğu kadar bu samimiyeti çekemeyenler de war. "önce samimi olun sonra bozun" durumu çıkıyo ortaya. kişi kendisi bozmasa bile bozduruluyo. çok üzücü bi durum bu. umarım bu uygulama iyi olur, sorunlar çıkmaz. güzel bi çalışma olmuş ozan. teşekkürler...
Bende üzülüyorum ama böyle durumları takmamak inanın en iyisi, yani gurur meselesi yada kırgınlık olusursa, her iki tarafa da zarar veriyor, en azından sizi sevenlerle olan iliskileriniz de zarar görüyor birkaç olumsuz hava yüzünden .

O yüzden herkese tavsiyem olumsuz havalar oluşsa da, siz keyfinize bakın. İnanın, sevmediginiz üyeleri bile gerçek hayatta görseniz, belki çok iyi arkadas bile olabilirsiniz, bunu düşünün :)

güzel olmuşda üye oldugu tarih kalkmasaydı da ii olabilirdi ama ozan abi gerçekten çok iii bi uygulama

Üyelik tarihinin, forumda hiçbir sekilde kıstas olmadıgını düşünüyorum. Yani bir üyeye mesaj yazarken, muhatap olurken üyelik tarihi bakılması gereken en son kriterdir. Çünkü üyenin eskisi yenisi olmaz, önemli olan iyi bir arkadas, gerçekten yararlı ve faydalı isler yapan bir kisi olsun. Üyelik tarihi yine profillerde görünmektedir, çok isteyenler dikkate alanlar bakabilir ama mesaj sayfalarında olması gereksiz diye düşünüyorum.

Nerden : Kısmına ise, saçma kelimeler yazanlar için, orayı asıl amacına uygun anlama çevirdim. Yani "Şehir"

:oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Nerden : Kısmına ise, saçma kelimeler yazanlar için, orayı asıl amacına uygun anlama çevirdim. Yani "Şehir"
:oke:

Aynı Şekilde Şehir Kısmındada Kısıtlamanın Getirilmesi Mantıklı Olur.

Geçerli Kullanıma Örnek:
Ozan

Yani;

Kod:
[B][COLOR=darkorange]Bu alanda, şehir dışında bir kelime yada karakter kullanmak[U] yasaktır.[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]3 defa bu kuralı ihlal eden üyeler, ceza alırlar. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=black]Geçerli Kullanıma Örnek: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=black]Şehir: [/COLOR][COLOR=#0000ff]Antalya[/COLOR][/B]

Negative

V.I.P Üye
Bu durumda senin de aykırı olacak :)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Bi Özellik Emeğinize Sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt