işler iyi gidiyor he Güven abim ? :D
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi minoo' Alıntı: işler iyi gidiyor he Güven abim ? Genişletmek için tıkla ... evet sistırım parayı buLduk
minoo' Alıntı: işler iyi gidiyor he Güven abim ? Genişletmek için tıkla ... evet sistırım parayı buLduk
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi minoo' Alıntı: Güven abim teşekkürleri kabul et Genişletmek için tıkla ... rica ederiz arkadaşLar
CoDeYs Üye kolay gelsin dayı şu müzgi bana yaparmısın bi zahmet profil müzigi yarişmasına katılcamda Rihana feat Eminen - I Love the Way You Lie linkide varda ozel mesaj gitmiyor hata veriyor anlamdım ne meseledir eklme tamam dayı yaptım teşekürler..
kolay gelsin dayı şu müzgi bana yaparmısın bi zahmet profil müzigi yarişmasına katılcamda Rihana feat Eminen - I Love the Way You Lie linkide varda ozel mesaj gitmiyor hata veriyor anlamdım ne meseledir eklme tamam dayı yaptım teşekürler..
YasirN Üye minoo' Alıntı: Bıradırım teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla ... minoo senden isticekmşiz sarkı linklerinide ben sana ulaşmaya çalıştım duvar kitli özel msjı hiç bulamadm burdan isteyeblrmym?
minoo' Alıntı: Bıradırım teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla ... minoo senden isticekmşiz sarkı linklerinide ben sana ulaşmaya çalıştım duvar kitli özel msjı hiç bulamadm burdan isteyeblrmym?