benimki nasıl :sirit:
hikmet366 Üye Metalci Melek' Alıntı: benim tarzım değil Genişletmek için tıkla ... çok eskilerin şarkısını pitpull dj yapmış
Metalci Melek' Alıntı: benim tarzım değil Genişletmek için tıkla ... çok eskilerin şarkısını pitpull dj yapmış
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: çok eskilerin şarkısını pitpull dj yapmış Genişletmek için tıkla ... metal harici pek hoşuma gitmez - - - Eklendi - - - Oğuzhan blink:worshippy:
hikmet366' Alıntı: çok eskilerin şarkısını pitpull dj yapmış Genişletmek için tıkla ... metal harici pek hoşuma gitmez - - - Eklendi - - - Oğuzhan blink:worshippy:
Oğuzhan Üye Metalci Melek' Alıntı: metal harici pek hoşuma gitmez - - - Eklendi - - - Oğuzhan blink:worshippy: Genişletmek için tıkla ... ulaaaayyyyynnnnnn dur yapma bu arada dinledim insomnium-equivalence diye tahmin ediyordum insomnium tahminim tuttu şarkı tutmadı
Metalci Melek' Alıntı: metal harici pek hoşuma gitmez - - - Eklendi - - - Oğuzhan blink:worshippy: Genişletmek için tıkla ... ulaaaayyyyynnnnnn dur yapma bu arada dinledim insomnium-equivalence diye tahmin ediyordum insomnium tahminim tuttu şarkı tutmadı
Oğuzhan Üye Metalci Melek' Alıntı: Sevdinmi Genişletmek için tıkla ... Sevdim. Insomnium'un böyle sakin başlayıp sonradan çıldıran şarkılarını seviyorum.
Metalci Melek' Alıntı: Sevdinmi Genişletmek için tıkla ... Sevdim. Insomnium'un böyle sakin başlayıp sonradan çıldıran şarkılarını seviyorum.