'Şeref' Emekli Yönetici Burak' Alıntı: niye biz seviyoduk o ozellıgı Genişletmek için tıkla ... Bende seviyordum bu özelliği ama nedenini bilmiyorum.. Ozan bilir onu
Burak' Alıntı: niye biz seviyoduk o ozellıgı Genişletmek için tıkla ... Bende seviyordum bu özelliği ama nedenini bilmiyorum.. Ozan bilir onu
Tuba Üye Burak' Alıntı: yeni sürüm gelicek denmesinin üzerinden 1sene 7ay geçti Genişletmek için tıkla ... Tusem'' Alıntı: ıste konuyu neden actıgım senın verdıgın zamanla anlasılır sanırım Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Eger o ozellik gelirse millet profilime ugramaz Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Tabi ki. Ama bazıları müzikten anlamıyordu işte. Genişletmek için tıkla ... bende istiyorum profilde müzikleri
Burak' Alıntı: yeni sürüm gelicek denmesinin üzerinden 1sene 7ay geçti Genişletmek için tıkla ... Tusem'' Alıntı: ıste konuyu neden actıgım senın verdıgın zamanla anlasılır sanırım Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Eger o ozellik gelirse millet profilime ugramaz Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Tabi ki. Ama bazıları müzikten anlamıyordu işte. Genişletmek için tıkla ... bende istiyorum profilde müzikleri
Revengeful Emekli Yönetici 'Nur' benim sayemde metalist oldu. Artık metal gruplarının t-shirtlerini giyiyor ve elektro gitar çalıp headbanging yapıyor.
'Nur' benim sayemde metalist oldu. Artık metal gruplarının t-shirtlerini giyiyor ve elektro gitar çalıp headbanging yapıyor.
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: 'Nur' benim sayemde metalist oldu. Artık metal gruplarının t-shirtlerini giyiyor ve elektro gitar çalıp headbanging yapıyor. Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: 'Nur' benim sayemde metalist oldu. Artık metal gruplarının t-shirtlerini giyiyor ve elektro gitar çalıp headbanging yapıyor. Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi anlasıldı konu linkını ozana atayım artık müsait olursa bı cevap verır umarım