Pro Evolution Soccer 2011 ENG

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler.....

xsuavix

Üye
yaa arkadaşım çok sağol emeğin için de n95te sertifika hatası verdi ikiside ne yapmak lazım?

aLp!!

aLp!!

Üye
Sağolasın Nadir Abi :oke:

nokıa c5

Üye
arkadaşlarr nokıa c5 kullanıyormm desteklenmiyorr yazıyorr nedenn acilll cevapp verebilirsenizz sevinirmmm

bsliali

Üye
arkadaşlar tekrar yazıyorum s40v3 de denedim yani 5130 da diğerlerinde çalışmayabilir s40v3 de çalışmayan varmı...

sonyw200i

Üye
178*220 versiyonunu paylaşırsanız minnettar olacağım

dalyandadas

Üye
teşekkürler

LOUP NOİR

LOUP NOİR

Üye
sen konuyu açarken ben buraya ekliyordum galiba.link için teşekkür ederim..
nadir benim açtığım konular neden sizden gelen yararlı kaynaklara alınıyor???bi yerdemi yanlış yapıyom???

bsliali

Üye
bu konunun linkinide ben vermiştim zaten konuyuda açtım yayınlanmadı bir baktım link bu konuda :D

paytal

paytal

Üye
büyüksün abi

batuone

Üye
saol abim :op:

dalyandadas

Üye
n 86 neden çalıştırmıyor acaba

mc_dodan

Üye
5800 için ingilizce bulan yayınlasın arkadaslar

ravisler

Üye
Nadir kardeş eyvallah ellerine sağlık..çok sağol.. çok uğraştın emeğine sağlık.. :) oyunu 1 haftadır oynuyorum..ve hiç bir değişiklik görmedim..sadece grafiklerde çok ufak oynamalar var..evet oyun orijinal, ancak 2010'dan hiç bir farkı yok..sadece kadrolar güncellenmiş.. PES çok uğraşmamış açıkçası..ben tam bir hayal kırıklığı yaşadım.. bu elbetteki senin hatan değil nadir kardeş..ama dediğim gibi PES resmen sallamış bu seneki oyununu.. 2010'un bir kaç grafiğini değiştirip koymuş önümüze..hiç bir fark yok.. oynayanlar görecektir :((

Revengeful

Emekli Yönetici
Tesekkurler

sefau571

Üye
Sonunda çıktı şu bağımlısı olduğum arkadaşlarımla kapıştığım oyun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt