Pro Cam ve diğerlerini her Lumiaya yüklemek isteyenler

Sponsorlu Bağlantılar

marazruno123

Üye
    Konu Sahibi
Pro Cam ve diğerlerini her Lumiaya yüklemek isteyenler
Amber alanlarda oluyormuş sadece
Evet arkadaşlar bugün mağazada dolanırken denk geldim sizede yararı olsun
uygulamanın adı "nokia updates" indirip destek olalım ve yöntemi burda veriyorum.
Wifiye bağlanın sonra bağlandığınız wi fiyi duzenleyi sağa çekin(proxy)
Yukarı bolume (ip adres,url)"117.135.139.179" ipini girin
Alttaki boşluğa(bağlantı noktası)"8888" yapıp uygulamadan nokia pro came veya başka uygulamaya girip indirip keyfini çıkaralım.
Uygulama Ureticisini Mağazada SleepUp yazıp aratın gelir gelince girip SparkGameln Studiosun diğer uygulamalarına girin nokiaupdates karşınızda.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Paylaşılmıştı ama konu içindeydi görmeyenler artık görmüş oldu .
:tşk:

Kergitli

Kergitli

Üye
Hocam bu uygulama ücretli. Ben ücretli uygulamaya karşıyım :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

marazruno123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar deneme ile indirin satın almadan oluyor.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Uptader hoşuma gitmedi

Murat Alper

Murat Alper

Üye

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Bir yöntem daha vardı PC'den yapıyorduk. Bunda PC'ye gerek yok ve işe yarıyor değil mi??

respection123

Üye
Konu Başına Ekle Amber Güncellemesi Alanlar İçin Geçerli.Amber alamayanlar (Ben) Yükleyebilir Fakat Açılmıyor.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
520 ye amber gelirse denicez ^^. :tşk:

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Eyvallah usta yükledim ama normal kamerası çok daha iyi çekiyor l820 nin. Pro cam hafif bulanık çekerken normal kamera çok daha net ve gece çekimlerinde çok daha iyi yani. Nokia boşuna bizlere engellememiş ben bunu anladım. Pro cam L920 ve üzeri cihazların lenslerine göre yazılmış sanırım.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
tüm bunları uygulamama rağmen telefonunuzda desteklenmiyor diyor neden ki arkadaşlar? Lumia 820 ve Amber yüklü..

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Başka wifi'de dene. Benim L820'ye kurdum ayarları falan çok rahat değiştirebiliyorsun ama L820'nin normal kamerası 1000 basar emin ol. Diğer lumiaları bilmem ama amberden sonra, normal kameranın gece çekimleri ve netlik oranı kesinlikle çok iyileştirilmiş. Pro cam'la çektiklerim biraz bulanık çıkıyor boşuna bize engellememişler anlayacağın. Ama yine de uğraş dene bakalım:oke:

mami_61_29

mami_61_29

Üye
oncelikle selam arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum size;bi kaç gün önce bende dediğinizi yaptım pro cami indirirken yarıya kadar gelmişti indirme, işim cıktı aceleyle yarıda bıraktım indirmedim bağlantıyı kestim akşam tekrar menüden girdim pro cam e yazıyo ki ilgilenmeniz gerek girdim tekrar yukle diyorum daha indirmiyo hata veriyo sonra deneyin diye çok defa denedim olmadı.sildim tekrar yukluyorum indirmiyo hep hata veriyo yardım edin lütfen.not:amber yüklü.bu arada arkadaşlar gerçekten de telefonun kamerası çok iyi çekiyo eskisine gore bayağı duzeltme olmuş

marazruno123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pro camın yararı sadece manuel olarak hız,uzak yakın vs. ayarları