Prince Of Persia : The Forgotten Sands ( Çıkış Tarihi / Yeni Bilgileri / Yeni Ekran Görüntüleri )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Prince Of Persia : The Forgotten Sands ( Çıkış Tarihi / Yeni Bilgileri / Yeni Ekran Görüntüleri )
Prince Of Persia : The Forgotten Sands adlı oyunun çıkacağını ve HD videosunu burdaki haberimde vermiştim : http://www.maxicep.com/pc-oyunlari/yeni-prince-of-persia-the-forgotten-sands-oyununun-ilk-videosunu-izlemek-icin-tikla-hd-285896.html

Şimdi ise oyuna ait yeni bilgiler ve yeni ekran görüntüleri iyice su yüzüne çıkmaya başladı.Ve nihayet Ubisoft, Prince of Persia: The Forgotten Sands için resmi çıkış tarihini belirledi.

Prince of Persia: The Sands of Time filmi beyazperdeye yansımadan bir hafta evvel, Prince of Persia: The Forgotten Sands'in oyuncularla buluşması planlanıyor. PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve PSP için aynı anda piyasaya sürülecek olan oyunda prens yine duvar yürüyüşleriyle karşımıza çıkacak. Ubisoft'un Quebec City stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, 18 Mayıs'ta ABD'de, 20 Mayıs'ta ise Avrupa'da raflardaki yerini alacak.

Tepkiler: rıdvan1992, ● aLuvi ● ve mekanik

mekanik

Üye
Prens, pop3teki kıyafetleriyle... En yakışan kıyafet de o zaten...

Konuyu Tam Açacaktım Ama Senin Konuyu Açtığını Gorunce Durakladım =)

TeşekkürLer ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...