Preston Sim hafızası sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

untouchables221

Üye
    Konu Sahibi
Preston Sim hafızası sorunu
arkadaşlar mesaj hafızası 500 olan bu preston mesajları önce boş yer varsa sime kaydediyor sonra telefona kaydetmeye başlıyor. iyi güzel ama telefon daha hafıza dolmadan sim hafızası doldu uyarısı veriyor. niye telefona kaydetmiyorki sime kaydediyor devamlı. siliyorum üç beş tane simden ama olmuyor. inatla sime kaydediyor sonrada bana uyuz uyuz hata veriyor sim doldu diye. e doldurmasın bu nasıl olcak? sadece telefona mesaj kaydetmesi için bir ayar yokmu arkadaşlar? benim telefonda mı bir sorun var anlamadım gitti. titreşimle uyarı veriyo bide bende mesaj geldi sanıyorum :off:

eray441

Üye
bende de aynı sorun var valla olayı çözemedim kardeş ya yokmu bir yardımcı olacak

untouchables221

Üye
    Konu Sahibi
ben bi çözüm denedim ama işe yaradığını henüz test edemedim. mesaj kutum doldukca anlıcam bunu. telefonun factory menüsünde mesaj hafızası için bazı testler vardı. ordan sms count gibi bişe sanırım adını unuttum, bunu denedim ve telefon yeniden başladı, sms hafızası fullendi. tam olarak 499 tane + 30 tane simde sms oldu. demekki en fazla kendi hafızasında 499 tane alabiliyor. böylece max sınırı oluşturmuş oldu diye bir düşüncem var. şimdi 499 olana kadar beklemek lazım. eğer dolu uyarısı vereceksede o zaman vercektir. görcez artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt