Praktica TP 10 HD ROOT

Sponsorlu Bağlantılar

eceglr

Üye
    Konu Sahibi
Praktica TP 10 HD ROOT
Praktica TP 10 HD tablet kaçak android yüklü olduğu için google play ve bazı oyunların açılmasını engelliyor. Birçok forumda araştırma yapmış olmama rağmen bu model tablet için geçerli bir root yapma şekli bulamadım . Eminim ki bu tableti kullanan birçok kişi aynı problemi yaşıyordur. Blackmarkt ve 1mobile kullanıyorum ancak google destekli programlar ve oyunlar engelleniyor. Unlockroot programı bu modeli desteklemiyor.

cabır

Üye
önce xda-developer dan adb-toolkit-driverpack-20130123.iso dosyasını indiriyorsunuz. (google yardımcı olur...)

sonra tabletinizi usb hata ayıklama moduna alarak bilgisayara bağlıyorsunuz.

bilgisayarınızda aygıt yöneticinizde bilinmeyen donanım şeklinde ünlem işareti çıkar. muhtemelen "android" yazıyordur. orada yazılım güncellemesi yapıyorsunuz.
güncelleme yaparken sürücüyü bul seçeneğinde indirdiğiniz iso veya rar dosyasının içeriğini gösteriyorsunuz. (otomatik taramayı seçin bir sürü markanın sürücüsü mevcut...)

tarama ayptıktan sonra sürücü bilgisayarınıza kurulacaktır.

daha sonra unlockroot v3.1 programını internetten indiriyorsunuz. (tekrar google yardımcı olur)

tablet bilgisayara takılıyken programı açıp sol taraftaki yeşil olan root yazısına tıklıyorsunuz. Biraz bekledikten sonra succes root yazısını gördükten sonra işlem tamamdır.

tablet kendiliğinden yeniden başlar ve superuser yüklenmiş olarak açılır.

eceglr

Üye
    Konu Sahibi
En sona yazmıştım unlcokroot programı tarafından desteklenmiyor diye. Her şeyi denedim ancak bir türlü olmadı. Tp 7 ve Tp 8 modelleri için mevcut ama Tp10 için yok başka önerisi olan varsa lütfen yazsın.

aslanbaris

aslanbaris

Üye
aynı cihaz bendede var tp10 ben root u başardım ZHUDASHI diye çince program var onunla rootladım ,eğer root lamak istersen bana özel mesaj at anlatayım ayrıntılı

- - - Eklendi - - -

rootladım ama google play sorununu bende çözemedim netten uygun rom bulmaya çalışıyorum(ayrıca praktica resmi sitedeki güncellemeyi yaptım yok olmadı google play) bu siteden uygun kernel ile 4.2.2 yükledim 3g modem ile de kullanabiliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt