man20 Üye arslanla' Alıntı: opera mobilin puanı 319,c7 nin tarayıcısının puanı 157... Genişletmek için tıkla ... konuyla nasıl bi bağlantısı var anlamadım
arslanla' Alıntı: opera mobilin puanı 319,c7 nin tarayıcısının puanı 157... Genişletmek için tıkla ... konuyla nasıl bi bağlantısı var anlamadım
ggokhan008 Üye isterse hiçbir güncelleme gelmesin belle geldiya sorun yok ama tabi işlemci hızı biraz artsa bıde kamera uygulaması purewiev inki gbi olsa fena olmaz
isterse hiçbir güncelleme gelmesin belle geldiya sorun yok ama tabi işlemci hızı biraz artsa bıde kamera uygulaması purewiev inki gbi olsa fena olmaz
Makale_Helvetia Üye bizim haziran sonuna kadar yolumuz var..tabi o zamana kadar kullanırsak bu telefonları..benim işim belli olmaz
bizim haziran sonuna kadar yolumuz var..tabi o zamana kadar kullanırsak bu telefonları..benim işim belli olmaz
MrCommanDTr Emekli Yönetici SilentOne' Alıntı: bu aralar gelir kardeşim seninki Genişletmek için tıkla ... Şairin de dediği gibi; "Bu aralar gelsen hiç fena olmaz."
SilentOne' Alıntı: bu aralar gelir kardeşim seninki Genişletmek için tıkla ... Şairin de dediği gibi; "Bu aralar gelsen hiç fena olmaz."
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap trontr' Alıntı: html5 gelince fizyden şarkı dinleyebilecez mesela Genişletmek için tıkla ... 603'ten rahatlıkla dinleyebiliyorum bence siz de dinleyebilirsiniz ---------- Eklendi @ 22:52:19 ---------- Yazıldı @ 22:51:43 ---------- Ayrıca Mart'ın son haftası FP1 gelecek olmasına sevindim...
trontr' Alıntı: html5 gelince fizyden şarkı dinleyebilecez mesela Genişletmek için tıkla ... 603'ten rahatlıkla dinleyebiliyorum bence siz de dinleyebilirsiniz ---------- Eklendi @ 22:52:19 ---------- Yazıldı @ 22:51:43 ---------- Ayrıca Mart'ın son haftası FP1 gelecek olmasına sevindim...
man20 Üye The Dark Knight' Alıntı: Ayrıca Mart'ın son haftası FP1 gelecek olmasına sevindim... Genişletmek için tıkla ... size nisanın ortalarında gelecek die biliyorum.
The Dark Knight' Alıntı: Ayrıca Mart'ın son haftası FP1 gelecek olmasına sevindim... Genişletmek için tıkla ... size nisanın ortalarında gelecek die biliyorum.
Ferzan Üye gelsede millet kurtulsa nedir bu sabırsızlık bende nokia 701 kullanıyorum sabırla bekliyorum sadece
Makale_Helvetia Üye vcihan' Alıntı: bu fp1 telefonlarda ne değiştirecek acaba Genişletmek için tıkla ... tarayıcıda html5 desteği,yeni wigdetler (hackle eklediklerimizin hepsi ve daha fazlası) küçük hata düzeltmeleri, ve 603-700-701 modellerinde 1.3 GHZ hıza yükseltme
vcihan' Alıntı: bu fp1 telefonlarda ne değiştirecek acaba Genişletmek için tıkla ... tarayıcıda html5 desteği,yeni wigdetler (hackle eklediklerimizin hepsi ve daha fazlası) küçük hata düzeltmeleri, ve 603-700-701 modellerinde 1.3 GHZ hıza yükseltme