Pr 2 çok yakında...

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
gelsin gelsin :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yatay klavye gitmicek ufak değişiklikler var sadece

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
YENİLİKLER(MİŞ)
1. Yeni potrait qwerty klavye
2. Yayımlandı İletişimi (NFC) bağlantısı orada Yakın
3. 2 hs ilk geçiş çok yumuşak olduğunu ... ... gibi bir video youtube
4. Önceden yüklenmiş oyunlar-meyve ninja lite, labrynth 3d lite, doodle uygun ve eylem bowling demo
5. kinetik scrollong çok daha yumuşak olan biten üzerinde hoş bir etki verir
6. fotoğrafları doğrudan açılan .... tümünü seçmek gerek yok, seçenek olarak albüm kullanılabilir 3 düğme arasında galeri içerisinde
7. işareti birden fazla kişi dont mevcuttur Daha önceki sürümde orada olduğunu biliyorum ... ...
8. java 2.2 sürümü sanırım onun güncellenmiş
9. telefon modeli orada yazılı c7-00,1 olan ... ... .. o rm-691 gibi ama rm-675 ile uyumludur
10.IN screenshot 11 ve 19 orta düğme albüm vb aa görüntüleri değiştirmek için yeni bir ... ...
11. bilgisayar veya c7-00,1 laptop yeni sürücüler kurulacaktır ... ...
12.in msg okuyucu ses jane olarak değiştirildi ... ..
13.quick ofis sürümü ve 6.4.279 olan adobe reader v10.0.104 ... .. Ekran gönderilirse
srry cant herhangi bir video post .... ama burada Üyeliğiniz youtube yayınlanmaktadır bazı videolar ... ... bu aynı sanırım ....
14. i pil i imroved var düşünüyorum 1 hücre aşağı bir süre sonra yok ... .. bu konuda emin değil ... ..
15. animasyon yükleme bazı uygulama (ekran görüntüsü 18) tıkladığınızda var
16.swype önceden yüklenmiştir
v7.3.1.20 güncellenmiş 17.web tarayıcı
18. loudspeker hacmi (söyleyemem tam olarak) artırıldı ....
Gözüme çarpan güzel yenilikler olarak swype eklenmiş diyor gerçekse süper, yüklenmiş oyunlar güzel doodle falan var tarayıcı güncellemesi iyi ama flashta gelişme olmayacaksa yine üzülürüm..

m542tf

m542tf

Üye
heyecan yaptım çabuk gelse bari

SilentOne

SilentOne

Üye
sabredin oda gelicek :D

bugli

Üye
Arayüz değişsin başka birşey istemem. çok sıkıcı bir arayüzü var, menüde falan gezinirken seçenekler ve geri tuşlarından başka birşey yok

TheORCUN

TheORCUN

Üye
YENİLİKLER(MİŞ)
4. Önceden yüklenmiş oyunlar-meyve ninja lite, labrynth 3d lite, doodle uygun ve eylem bowling demo
6. fotoğrafları doğrudan açılan .... tümünü seçmek gerek yok, seçenek olarak albüm kullanılabilir 3 düğme arasında galeri içerisinde
7. işareti birden fazla kişi dont mevcuttur Daha önceki sürümde orada olduğunu biliyorum ... ...
9. telefon modeli orada yazılı c7-00,1 olan ... ... .. o rm-691 gibi ama rm-675 ile uyumludur
10.IN screenshot 11 ve 19 orta düğme albüm vb aa görüntüleri değiştirmek için yeni bir ... ...
13.quick ofis sürümü ve 6.4.279 olan adobe reader v10.0.104 ... .. Ekran gönderilirse
srry cant herhangi bir video post .... ama burada Üyeliğiniz youtube yayınlanmaktadır bazı videolar ... ... bu aynı sanırım ....
14. i pil i imroved var düşünüyorum 1 hücre aşağı bir süre sonra yok ... .. bu konuda emin değil ... ..
Gözüme çarpan güzel yenilikler olarak swype eklenmiş diyor gerçekse süper, yüklenmiş oyunlar güzel doodle falan var tarayıcı güncellemesi iyi ama flashta gelişme olmayacaksa yine üzülürüm..

Daha ne ! :pro:

muratcan1905

Üye
YENİLİKLER(MİŞ)

hangi siteden aldın ve ya ingilizcesi var mı çünkü çeviri anlaşılmıyor
teşekkürler

throner

throner

Üye
çok yakında çok yakında diyipte pr1.1 işine çevirceksiniz olayı. kafanızdan tarihler uydurup ondan sonra millettide heyecanlandıırıysunz. ne bilion pr2 çok yakında vahiy mi geliyo:off::off::off:

Uruloki

Uruloki

Üye
E7 için navifirm e düştü de ordan çok yakında diyoruz

throner

throner

Üye
ordan diyosunda pr1.1 n8'e geldikten 1 ay sonra türkiyedeki n8e gelmedi. daha şimdiden böyle yakında yazarsanız millet yok böyle telfon olmaz yok bu güncelleme niye gelmiyo yok nokia bi daha almicam demeye başlıyolar.

Uruloki

Uruloki

Üye
orası olayın başka boyutu

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
webplayer

webplayer

Üye
kolera87 isimli arkadaşın verdiği linkte resmin altında yeniliklerle ilgili 18 madde var onları çevirdim orada da böyle noktalı olarak yazılmış

Sanırım arkadaş da benim gibi düşünüyor, onun demek istediği yazıyı anlaşılmaz kılan noktalar değil. Google ile çevirmişsin sanırım, çeviri sorunlu ve net değil bunu kastetmiş olmalı.

erkara_64

Konu Sahibi
çok yakında çok yakında diyipte pr1.1 işine çevirceksiniz olayı. kafanızdan tarihler uydurup ondan sonra millettide heyecanlandıırıysunz. ne bilion pr2 çok yakında vahiy mi geliyo:off::off::off:

kardeşim yakında diyoruz adı üstünde tahmini sölüyoruz kesin bir tarih verilseydi zaten tarihi buraya yazardık..olayları çarptırmayın...paylaşmakta suç artık...bu zamana kadar nokia nın yapmış olduğu güncellemeleri kim zamanında bilebildiki bizler buraya yazalım...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
kardeşim yakında diyoruz adı üstünde tahmini sölüyoruz kesin bir tarih verilseydi zaten tarihi buraya yazardık..olayları çarptırmayın...paylaşmakta suç artık...bu zamana kadar nokia nın yapmış olduğu güncellemeleri kim zamanında bilebildiki bizler buraya yazalım...

+1 :hmmm

nublies

nublies

Üye
biz 70 sayfa yazarız pr2 ancak o zaman gelir :ehe

ozggurr

ozggurr

Üye
biz 70 sayfa yazarız pr2 ancak o zaman gelir :ehe

PR 2 ile oyle cok onemli aman aman seyler gelmeyecek o yuzden cok buyuk bir heyecanla beklemek hayalkirikligi yasanmasina neden olacaktir.

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Videoyu izledim web tarayıcının tasarımı aynı opera 10 gibi oluyor. Yani değişiyor. Ev ekranı geçişleri daha güzel oluyor. Fotoğraf geçişleri gibi oluyor. Menüde uygulamanın üstüne basılı tuttuğun zaman düzenle moduna geçiyor. Küçük quarty klavye geliyor. Yeni oyunlar, java sürümü 2.2 oluyor, adobe reader ve quic office sürümü artıyor, daha vardı unuttum daha ne olsun Allah aşkına adamlar yapmış işte özellikle yeni tarayıcıya bayıldım, daha akışkan olmuş ve tasarımı süper olmuş, bu arada videodaki menü ikonları midnayt temasına ait

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Videoyu izledim web tarayıcının tasarımı aynı opera 10 gibi oluyor. Yani değişiyor. Ev ekranı geçişleri daha güzel oluyor. Fotoğraf geçişleri gibi oluyor. Menüde uygulamanın üstüne basılı tuttuğun zaman düzenle moduna geçiyor. Küçük quarty klavye geliyor. Yeni oyunlar, java sürümü 2.2 oluyor, adobe reader ve quic office sürümü artıyor, daha vardı unuttum daha ne olsun Allah aşkına adamlar yapmış işte özellikle yeni tarayıcıya bayıldım, daha akışkan olmuş ve tasarımı süper olmuş, bu arada videodaki menü ikonları midnayt temasına ait
evet bunlar gelecek + bir kaç şey daha yani PR2 kesinlikle beklemeye değer bir güncelleme olacak