sh0ck
Üye
-
Konu Sahibi
-
video bozuk
mesaj yazma çok hoş olmuşmenü simgelerini hele şükür değiştirmişler ve en büyük sorun wap tarayıcısı da baştan aşağı değişmiş gibi duruyor ama ben henüz pr1.1 i bile yükleyebilmiş değilim teşekkürler..
Hocam PR 1.1 için flash atın beklemek istemiyorsanız, Nokia sunucuları şu sıralar çok yüklü.. Parça parça sunmalarının bir sebebide bu.
hiçbir fark yok arkadaşım ben pr2 inin böyle olacağına inanmıyorum 50den fazla yenilikten bahsediliyor burada hiçbir yenilik yok bu video zaten pr2nin değil bi şekilde pr2 gibi gösterilmişizlediğim videolardan fazla bir fark göremedim bende.N8 kullanan arkadaşlar farkı yazabilir mi?
hiçbir fark yok arkadaşım ben pr2 inin böyle olacağına inanmıyorum bu video zaten pr2nin değil bi şekilde pr2 gibi gösterilmiş
ya pr 2.0 güzelde telefonu ne hala getirmiş teması berbat neredeyse n8 den soğucam
bunlarda güzelde62 Görüntüleme 3 cevap var.. Herkes umudunu kaybetmiş heralde nokia'dan yana .. Browser umarız dahada iyi olucak..
Bunlar Private Quality Assurance sürümleri.. Deneme için veriyolar bir takım güvenilir insanlara.. Keşke bizde onlardan biri olsak .
Hocam PR 1.1 için flash atın beklemek istemiyorsanız, Nokia sunucuları şu sıralar çok yüklü.. Parça parça sunmalarının bir sebebide bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?