PR 1.1 n8 güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

ertus

Üye
Beklıyoruz guncellemeyi..

teknopat

teknopat

Üye
18 ocak oldu hala güncelleme çıkmadı :vur

ozggurr

ozggurr

Üye
Yalniz bu arada iki tane harika uygulama guncellemesi geldi... Ben cok begendim guncellemeleri... Video'da altyazi desteginin direkt kendi oynayicisina gelmesi cogu kisiyi mest etmistir saniyorum...

balkonkusu

balkonkusu

Üye
biz en iyisi şubatı bekleyelim :)

teknopat

teknopat

Üye
Yalniz bu arada iki tane harika uygulama guncellemesi geldi... Ben cok begendim guncellemeleri... Video'da altyazi desteginin direkt kendi oynayicisina gelmesi cogu kisiyi mest etmistir saniyorum...

Bize niye gelmedi.....:off:

erkara_64

arkadaşlar tarihi 1 yada 2 gün ileri alıp denermisiniz...ben 1 gün ileri aldım ve ovide videolar güncellemesi diye çıktı...tarihle ne alakası varsa artık anlam veremedim:)

nublies

nublies

Üye
nokia bir açıklama yapmış güncelleştirme iptal çok geniş bir geri alım başlamış yabancı formlarda okudum cihazı baştan update edecekler sorunlar çözülmez ise geri toplayacaklar hayırlısı bakalım

serhatoktar

serhatoktar

Üye
nokia bir açıklama yapmış güncelleştirme iptal çok geniş bir geri alım başlamış yabancı formlarda okudum cihazı baştan update edecekler sorunlar çözülmez ise geri toplayacaklar hayırlısı bakalım

Arkadaşım burda herkez birşeyler diyor sende birşeyler demişsin....Okudugun kaynagın adresini verde bizde bir bakalım..

balkonkusu

balkonkusu

Üye
geri toplamak mı :) vermem :P

ThebLue16

ThebLue16

Üye

BEYLER BU VİDEO YA BAKIN diker qwerty klavye var n8 de?

mc_mfi

Üye
ya ben dün nokia ya mail attım nezaman olacak güncelleme neyi kapsayacak die sonra bugün aradılar beni bu aralar hehangi bi güncelleme yoq dediler bilmiyorum artık nezaman gelir güncelleme

seydi53

Üye
Yalan oldu bizim güncelleme, bir bilgisi olan var mı acaba,

selcuk766

Üye
Ahhh nokia ahhhh işin gücün yalan oldu :off: Nerde bu güncelleme pr 1.1 dediniz milleti beklettiniz. İnşallah bu güncelleme yayınlandığından iyi birşeyler olur yoksa yandınız By Nokia.

orhaan48

orhaan48

Üye
biraz önce yenisi çıkyı ama hiç biş deişmedi aynı tax aynı hamam böle görünm olacaktı diye duymuştum hatta birazfaha iphone benzicektiye ama hiç bişi olmadı
eğer ıphone denen zırvaya benzerse ben soğurum n8 den

--------------- Ekleme ---------------

iyide o gelen yazılım güncellemsi değil uygulama güncellemesi yeni yazılımın 14 ocak ile 17 ocak arası çıkacağı söyleniyor bide test sürümü ekran görüntüsü var aşağıdaki linkte
bu kadar yorumdan sonra nokıa yardım hattını aradım resmi olarak her hangi bi yazılım bilgisi bulunmadığını söylediler

--------------- Ekleme ---------------

olurmu arkadaşım sen haberi yanlış almışsın. haber şöyle n8 cihazlarınızı getirin paranızı geri iade edelim aaa bide üstüne cumhuriyet altını verelim ne oluuuuuuuuuur geri getirin böle . ya ALLAH aşkına böle haberlerle NOKIA N8 gibi teknolojik harikası bir cihazı karalayacağınızımı zannediyorsunuz ben nokıa destek hattı ile devamlı fikir alışverişi yapıyorum bu konularda ve inanın adamlar çok dürüst bu konuda n8 in bazı eksikleri olduğunu bizde biliyoruz onlarda kabul ediyor ama dikkat yazılımsal bunlar giderilebilir tatlı sorunlar ve şunuda sormak isterim hangi cihaz sorunsuz bir şekilde piyasaya çıktı yapmayın ALLAH aşkına bizlerin istekleri bitmez bu cihazlarında eksiği ama en önemlisi NOKIA herzaman müşterilerine kıymet veriyor ve isteklerine ceavp veriyor:bann::bann:

Üst Alt