biraz önce yenisi çıkyı ama hiç biş deişmedi aynı tax aynı hamam böle görünm olacaktı diye duymuştum hatta birazfaha iphone benzicektiye ama hiç bişi olmadı
eğer ıphone denen zırvaya benzerse ben soğurum n8 den
--------------- Ekleme ---------------
iyide o gelen yazılım güncellemsi değil uygulama güncellemesi yeni yazılımın 14 ocak ile 17 ocak arası çıkacağı söyleniyor bide test sürümü ekran görüntüsü var aşağıdaki linkte
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kadar yorumdan sonra nokıa yardım hattını aradım resmi olarak her hangi bi yazılım bilgisi bulunmadığını söylediler
--------------- Ekleme ---------------
nokia bir açıklama yapmış güncelleştirme iptal çok geniş bir geri alım başlamış yabancı formlarda okudum cihazı baştan update edecekler sorunlar çözülmez ise geri toplayacaklar hayırlısı bakalım
olurmu arkadaşım sen haberi yanlış almışsın. haber şöyle n8 cihazlarınızı getirin paranızı geri iade edelim aaa bide üstüne cumhuriyet altını verelim ne oluuuuuuuuuur geri getirin böle . ya ALLAH aşkına böle haberlerle NOKIA N8 gibi teknolojik harikası bir cihazı karalayacağınızımı zannediyorsunuz ben nokıa destek hattı ile devamlı fikir alışverişi yapıyorum bu konularda ve inanın adamlar çok dürüst bu konuda n8 in bazı eksikleri olduğunu bizde biliyoruz onlarda kabul ediyor ama dikkat yazılımsal bunlar giderilebilir tatlı sorunlar ve şunuda sormak isterim hangi cihaz sorunsuz bir şekilde piyasaya çıktı yapmayın ALLAH aşkına bizlerin istekleri bitmez bu cihazlarında eksiği ama en önemlisi NOKIA herzaman müşterilerine kıymet veriyor ve isteklerine ceavp veriyor