Dediğin Şeyi Yaptım Fakat Biryerde Takıldım.Versiyonunu Seçiyorum Ama Yanından Ne Sececeğimi Tam Olarak Bilmiyorum.Ayrıca Diğer Konuya Göz Attım Ama Yaptığın Telefon Modeli Farklı Olduğu İçin Devamını Getiremedim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resmini Koydum,Burdan Sonra Yapacağım Herşeyi İnce İnce Gösterirsen Bende Yapmayı Düşünüyorum .
Yaparsan Çok Mutlu Olacağım,Şimdiden Teşekkürler.
Ya bu phoneix program acılmıyor. Çok zor Bi şey mi yav. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Nokia 5130 TEli 2700 Gibi simgeleri yapıla biliyor mu? şimdi versiyonum V7.95 Lütfen yardımcı olun
Merhaba 2700c kullanıyorum. Telefonun kendi tarayıcısı opera mini 4 . Telefonun tarayıcısını PPM editleme ile opera mini 7 yapabilir miyiz? Yada başka bir yöntemi var mı bunun?
kardes nokıa c3 için ppm verrmsn ? Ya bıde telefonun iconlarını nasıl degıstırebılırım veya telefonun acılıs resmını vs widget gibi seylerı nasıl yapabılırım ? Solersen cok makbule gecer kardes
kardes nokıa c3 için ppm verrmsn ? Ya bıde telefonun iconlarını nasıl degıstırebılırım veya telefonun acılıs resmını vs widget gibi seylerı nasıl yapabılırım ? Solersen cok makbule gecer kardes