Powercolor 6850 vs sapphire 6850? Hangi ekran kartını almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akan22

Üye
    Konu Sahibi
Powercolor 6850 vs sapphire 6850? Hangi ekran kartını almalıyım?
[ı]selam herkese

ekran kartı alacağım ama pek bilgim yok. Buradan sağolsun bazı arkadaşlar bana fikir verdiler bende biraz araştırdım.
1. Powercolor hd 6850 1 gb 256 bit dx 11 destekli ----------------340 tl civarı
2. Sapphire hd 680 1 gb 256 bit dx 11 destekli----------------------370 tl civarı

bunların haricinde mesela
3. Xfx hd 6790 1 gb 256 bit dx 11 destekli --------------fiyatı 300 tl civarı
4. Sapphire hd 6790 1 gb 256 bit dx 11 destekli
5. Powercolor hd 4850
bunlar nasıl dır?sizce nasıl bir karar vermeliyim . Geleceğe yönelik bir kart almak istiyorum.
[/ı]

akan22

Üye
    Konu Sahibi
Okuyan okadar kişi var ancak cevap veren yok:d ucuz olan bir yer bilen var mı acaba

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
2side perofrmans olarak aynı... ama sanırsam sapphıreın sogutması daha ıyı..ılerde o/c yaparsan felan daha ıyıolur.. Zaten sapphıreın kalıtesı tartısılmaz...

----------Eklendi @ 14:18:59 ---------- Yazıldı @ 14:17:11 ----------

yeni kasa topluyorsan 6850 den asagı model alınmaz egerkı alacaksan vatanbılgısayarda haftasonları ınternetten satıslarda %25 ındırım oluor.. Indırım zamanı alabılırsen sapphıre 6870 almanı tavsıye edıyorum

akan22

Üye
    Konu Sahibi
:d indirimli hali güzel tabi ama o kart gelince takması nvar eskısıını sokmesı var driver lerini kurumu var :d nasıl yaparım bilmem. O yuzden bir bilgsayar mağazsndsan alıp taktırmak istemstim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
başkasına taktırmak gibi bir hataya düşme sakın ek para alır yada yanlış bişiler olur kasa hepten gider.
sen yaparsan eminimki o adamdan 50 kat daha dikkatli olursun.
yeni ekran kartını aldıgında driver felan eskini kaldır yeni yükle uğraşma temiz bi format at en iyisi olur.
bu arada 6850 veya 6870 gibi kartlara en az 600 watt power lazım dikkat et bu konuya

akan22

Üye
    Konu Sahibi
başkasına taktırmak gibi bir hataya düşme sakın ek para alır yada yanlış bişiler olur kasa hepten gider.
Sen yaparsan eminimki o adamdan 50 kat daha dikkatli olursun.
Yeni ekran kartını aldıgında driver felan eskini kaldır yeni yükle uğraşma temiz bi format at en iyisi olur.
Bu arada 6850 veya 6870 gibi kartlara en az 600 watt power lazım dikkat et bu konuya

evet sennle daha öncede konussmustuk sağolasın yardmcı oluyorsun. Evet mecburen power da alacağız . Kendm takablirim zaten kutu içerğinde driver cd var faka kaldrma iş nasıl olacak? Denetim masasından mı? Ayrıca pc yeni forma atmam daha

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kaldırma işi bayagı bi zahmetli desem...
net framework serisini tamamen kaldıracaksin ve eski ekran kartınında driverini tamamen kaldıracaksın
net framework serisini baştan yükleyceksin 4.0 a kadar
sonra yeni ekran kartının driverini yukliceksin

en temizi format aslında çok kolay formatıda kendin at 1 saat driver uğraşacagına 1 saaat format at kurtul
çok daha iyi olur...
yüklü oyunlar açısındanda iyi olur yeniden yüklediginde ekran karının performansına göre ayar alıyor çünkü

akan22

Üye
    Konu Sahibi
kaldırma işi bayagı bi zahmetli desem...
Net framework serisini tamamen kaldıracaksin ve eski ekran kartınında driverini tamamen kaldıracaksın
net framework serisini baştan yükleyceksin 4.0 a kadar
sonra yeni ekran kartının driverini yukliceksin

en temizi format aslında çok kolay formatıda kendin at 1 saat driver uğraşacagına 1 saaat format at kurtul
çok daha iyi olur...
Yüklü oyunlar açısındanda iyi olur yeniden yüklediginde ekran karının performansına göre ayar alıyor çünkü

ozaman o benim yapabileceğim türden bir iş değil :d bay uğraşmak gerek. Dediğin doğru aslında ama

şu kartı bir alayımda sonra tekrar danışırım sana sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt