PowerAMP 2.0.5- En iyi müzik çalar (hem de tam versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

rhapsodical

rhapsodical

Üye
:tşk: Güzel uygulama .

gurcankizildag

Üye
Thanks

gurcankizildag

Üye
Cok tesekkurler

siyahi09

Üye
teşekürler...
ben biraz teknoloji özürlüyüm galiba denilenleri harfiyen yapıyorum ama hep versiyon diye kurdugum power amp ler belli bir zamandan sonra yine kullanım dışı oluyor bu sefer kaç gün gitcek bakalım hayırlısı tekrar teşekürler...bide daha önce kuduklarım da şu 3 numaralı Lucky Patcher_1.0.16-maxicep.com.apk yazılı şey yok tu onuda uygulamama ekleyip denileni yaptım yanlız bu ne işe yarıyor anlıyamadım tekrardan teşekürler ... biliyorum şimdi herkes daalga gececek benimle ya neyse kimse anasının karnında ögrenmediya bu işi...bide link saglamproblem yok yorumcu arkadaşlar için tekrarlamak istedim...

dazlakcocuk

dazlakcocuk

Üye
elinize sağlık

cruisemissle

Üye
ellerinize sağlık :tşk:

ihsan_emre

Üye
mobilden indirenler var bence rar şifresi koyman iyi olmamış ama yinede ellerine sağlık

raduradu

Üye
rootsuz nasıl tam sürüm yapcaz root istiyor

emreli01

emreli01

Üye
nasıl yükleyemiyorsunz anlamyamıyorum çogu kişi root felan diyor benm tel rootsuz yükledim teşekkürler

enesfilik

Üye
Lucky programiyla custom patch cekmek icin root istiyor

- - - Eklendi - - -

Bide rar şifresi koymussun uygun program bulmak icin 30 dk ugrastim.lutfen sifreyi kaldir.acamayanlar winzip i indirip acabilirler

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
Harika bir uygulama T10'da bile müthiş ses daha iyi özellikte olan telefonlarda dusunemıyorum nasıl bır ses verır dıye :) :tşk:

eymen1212

Üye
uygulama çok güzel teşekkürler fakat custom patch yapmak için root istiyor

aLon3AnqeL

Üye
kardeş 2gn güzelce calısıyor cracki filan işliyor 2gün sonra ***** hatsı verip atıyor ondan sonra tekrar yükleyip tekrar yapıyorum 2gün sonra yine :D her 2güne yüklücekmiyim :D

seyman0141

Üye
teşekkürler emeğine sağlık :D

raduradu

Üye
eski versiyonu yükledim tam sürüm yaptım sonra unlockeri kaldırıp marketten yeni sürüm power amp yükledim deneme sürümü olarak şimdi 2 poweramp var ve kapanmıyor arkadaaşlar deneyin sizde

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
androidde hangi playeri kullandıysam kulaklıkla n95 in ses kalitesini alamadım.stereo genişletmesi yok bişeyi yok.kulaklıkta ses kalitesi iyi değil.ekolayzerı ayarladım yinede n95 kadar güzel ses alamıyorum.bi çare lütfen.

hmzgl

hmzgl

Üye
:tşk:

salda15

salda15

Üye
androidde hangi playeri kullandıysam kulaklıkla n95 in ses kalitesini alamadım.stereo genişletmesi yok bişeyi yok.kulaklıkta ses kalitesi iyi değil.ekolayzerı ayarladım yinede n95 kadar güzel ses alamıyorum.bi çare lütfen.

n95 al

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

mokoko011

Üye
Teşekkür ederim

srcnates

Üye
arkadaşlar one s kullanıyorum ve rootsuz . o yuzden mi tam sürüme geçmedi acaba?

Üst Alt