PowerAMP 2.0.5- En iyi müzik çalar (hem de tam versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

laskopat5454

Üye
Girip yükledim,şuan sıkıntı yok. Bi arkadaş iki günde bir hata veriyor,girip tekrar yüklüyorum demiş. Umarım öyle olmaz. Paylaşım için teşekkürler. Bu arada üyelik çok eski,yazılı olarak teşekkürlerimi ilettiğim insanlar sayılıdır. Tekrar teşekkürler...

moskovalı

moskovalı

Üye
emegine saglik.paylasim icin tesekkur ederim

taha_418

Üye
telefonun rootlu olmasimi gerekiyor lucky patcher icin

kmlcyln78

Üye
Teşekkürler eline sağlık

szuzum

Üye
sağol panpa :)

leonidasx5

Üye
Güzel

laskopat5454

Üye
İki günde bir lisans hatasi aliyorum. Marketten ucreti karsiliginda tam surumunu alacaktim fakat o da sorunlu. Umarim burada cozulur sikinti.

xxsnake

Üye
Tşekkürler.

osmanyavuz92

Üye
Rar sifresi yanlis

- - - Eklendi - - -

arkadas yukledim de dil sadece ingilizce mi ?

pusatt

pusatt

Üye
türkçe değil bu ama yinede teşekkürler

altok42

altok42

Üye
proğram için teşekkürler, bu proğramı kullanabilmek için telefonun rotlu olmasımı gerekiyor..

kawa30

Üye
teşekkürler

terbiyesizim

Üye
Ben bu programın deneme sürümünü kullanıyorum ama cepte vurunca müzik değiştirme özelliği çalışmıyor. Neden olabilir bu? Telefonum note2

roger1230

Üye
ben yükledim ama bana durmadan aynı hatayı verio bu java.io IOException:Error running exec() Command [su] Working Directory: Environment:

Not root access found! you must have root access to continue

(please update busybox or us)!

bir çözümü varmı bu sorunun

reoksit

reoksit

Üye
birde indirebilsek daha güzel olacak

hackrac

Üye
arkadaşlar benim telefonum rootlu ancak lucky patcherde no root access hatası veriyor. super user ya da busyboxu güncelle diyor. ama superuser zaten güncel. ne yapmam gerekiyor acaba?

suuu2002

Üye
yükledim çalışıyopr ellerine sağlık.

ByDoğukan

Üye
Saolasın

tilloshow

Üye
Teşekkürler...

nane38

Üye
arkadaşlar bende sanki lisans olmamış gibi bir uyarı var settings (ayarlar) e girince license check pending de turuncu renkli üçgen içerisinde ünlem işareti var normalmi yoksa birşeyleri yanlışmı yaptım aceba.

Üst Alt