PowerAMP 2.0.5- En iyi müzik çalar (hem de tam versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

himmgarip

himmgarip

Üye
Unlocker i tekrar kaldırıp yüklendikten sonra yine oluyor ama 2 gün sürüyor ancak :-(

Satın aldım. Lisans problemim kalmadı :rolleyes:

S_ERKAN36

S_ERKAN36

Üye
çözüm satın almak arkadaşım ben oyle yaptım çünkü

arassa

Üye
Lisans hatası verdiğinde uygulamalardan belleği sil yapınca düzeliyor. Ekolayzer ayarı felan gidiyor ama tekrar yükle patch yap dan daha az zahmetli.

ventru

Üye
arassa noktayi koymus sanirim. cok daha pratik. her guzelin var bir kusuru sonucta.

ziyaglsm

Üye
tesekkürler süper bir program elinize saglık :D

qwerty35555

Üye
Merhaba arkadaşlar bir problemim var geçenlerde POWERAMP MP3 programını indirdim kurdum kullanıyorum herşey çok süper ses efektleri muhteşem kullanımıda güzel fakat telefonun SD cart ' ındaki tüm sesleri sistem seslerini ve nsf most wanted vs oyunların soundtrack gibi ses ve müziklerini listede tutuyor ve kaldırmıyor müzik dinlerken değiştirmek için yan tuşuna her bastığımda saçma sapan dosyalar videolar falan geliyor ben sadece sd card daki seçtiğim tek dosyanın içindeki müzikleri oynatsın istiyorum bu muümkün deyilmi ingilizce bilgim az olduğu için çözemiyorum bana yardım edebilirmisiniz hangi adımları uygulucam dosya oynatmak için ve şu anda listede olan sesleri sd carddan tümüyle silmeden kaldırmayı şimdiden çok teşekkür ederim evo kullanıcıları iyi forumlar ...

ertug81

Üye
ellerine saglik

safakhan58

safakhan58

Üye
Merhaba arkadaşlar bir problemim var geçenlerde POWERAMP MP3 programını indirdim kurdum kullanıyorum herşey çok süper ses efektleri muhteşem kullanımıda güzel fakat telefonun SD cart ' ındaki tüm sesleri sistem seslerini ve nsf most wanted vs oyunların soundtrack gibi ses ve müziklerini listede tutuyor ve kaldırmıyor müzik dinlerken değiştirmek için yan tuşuna her bastığımda saçma sapan dosyalar videolar falan geliyor ben sadece sd card daki seçtiğim tek dosyanın içindeki müzikleri oynatsın istiyorum bu muümkün deyilmi ingilizce bilgim az olduğu için çözemiyorum bana yardım edebilirmisiniz hangi adımları uygulucam dosya oynatmak için ve şu anda listede olan sesleri sd carddan tümüyle silmeden kaldırmayı şimdiden çok teşekkür ederim evo kullanıcıları iyi forumlar ...
powerampı aç.poweramp settings/folders and library/music folders buraya dokun açılan pencereden müziklerinin bulunduğu dizini seç.bu kadar.

furkan5800

furkan5800

Üye
Tesekkurler

nedim1658

Üye
Keşke patch uygulaması için "root gerekiyor" diye konuda bir dipnot geçseydiniz.
1 saattir fullemeye çalışıyorum.
Yine de teşekkürler.

seven1

Üye
Teşekkürler

by_onemsiz

by_onemsiz

Üye
üstad bu lucky patcher için telefonun rotlu mu olması gerekiyor acaba.

guray027

Üye
patchlerken root gereklı dıye uyarı verdı.

fotonsal

Üye
eyvallah kardeş çok saolasın

sed_x

sed_x

Üye
himm evet patch için root gerekiyormuş. yine de güzel paylaşım teşekkürler kardeş

biskrem

Üye
güncel sürümü paylaşırsanız iyi olur hem Türkçe dil desteğide var blackmartttakı ***** olmuyor...

ahmtdgn_1984

Üye
Valla Arkadaşlaşlar Root lu Olsada Sorun Bitmiyor. Bir Kaç Saat Çalıştıktan Sonra Lisans Hatası Verip Kapanıyor. Bütün Herşeyi Becerdimde Şu PowerAMP da Çakıldım Kaldım :DD

trteam222

Üye
galaxy s3 de kulaklikla sarrkinin ritmini gore tel titriyo nasil kapatcaz titresimi

mertderin

Üye
Ben çok denedim en sonunda böyle olmayacak deyip satınaldım.

Üst Alt