PowerAMP 2.0.5- En iyi müzik çalar (hem de tam versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

addidas_85

Üye
Arkadaşlar önce poweramp ı sonra da licans olanı kuruyoruz fakat 2sini de hiçbir şekilde açmıyoruz; program kurulduktan sonra internetten lucky patcher ın son versiyonunu bulup indiriyoruz ve çalıştırıyoruz, sonrada poweramp programının üzerine basılı tutup çıkan menüden custom patch (enüstteki) seçeneği seçiyoruz bir süre sonra ekrana yeşil renkli bir yazı çıkması lazım eğer yeşil yazı çıktıysa olay tamam ama kırmızı bir yazı varsa programın üzerine yine basılı tutuyoruz bu defa vipe catch diyeni seçiyoruz ve programı daha sonra kapatıyoruz veya işlemi baştan tekrarlıyoruz ;)

• Beğen
Tepkiler: Dede

kuafemre

kuafemre

Üye
cok kalite bir paylasim cok tesekkürler

suat1111

suat1111

Üye
s3
te züper

cemil5315915322

Üye
nasıl indiriyok bunu

PaSa_85

Üye
ewlh saolsın kardeş

yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

- - - Eklendi - - -

eline saglık teşekkürler

suat1111

suat1111

Üye
bide bunu deneyin ful gi
bi ben kullanıyorum kapanmadı

esadbal

Üye
PowerAmp_2.0.5.build488.maxicep.zip Dosyaları Çıkartmaya Çalışsınca PASSWORD İstiyor ?

suat1111

suat1111

Üye
hala çalışıyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye
rar şfresi : maxicep

karabasmayan

karabasmayan

Üye
player pro bundan daha iyi bence.

PriveT

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler. Kurulum bittikten sonra poweramp harici diger 2 programi silebilir miyiz?

krem07

Üye
Teşekkürler.

uzmburak

uzmburak

Üye
Başka biryere upload edersen sevinirim download yapamiyorum ekten

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Winamp Pro kullanıyordum arabaya bağlayınca süper ses veriyor diye. bunu yükledim kulaklıktaki performansı mükemmel bakalım arabada nasıl olacak :) Emeğine sağlık

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Winamp Pro kullanıyordum arabaya bağlayınca süper ses veriyor diye. bunu yükledim kulaklıktaki performansı mükemmel bakalım arabada nasıl olacak :) Emeğine sağlık
Bulutooth ile bağlıyorum arabaya ve Poweramp açıyorum orjinals ses veriyor bozulma vs olmaz.:oke:

eneseh003866

Üye
abi supersin cok sagul

ozzs

Üye
Gerçi Winamp Pro yüklü ama fazlası göz çıkarmaz.Bunu da yükledim, teşekkürler.

halil_f16

Üye
Kardeşim yaptıgın ayıp degilmi.
Bende bu piyasada bir programcıyım.
insanların emeklerini çalarak haklarına giriyorsunuz bu nasıl bir müslümanlıktır nasıl bir türklüktür bana birisi açıklasın.

akın_akın

Üye
Kardeşim yaptıgın ayıp degilmi.
Bende bu piyasada bir programcıyım.
insanların emeklerini çalarak haklarına giriyorsunuz bu nasıl bir müslümanlıktır nasıl bir türklüktür bana birisi açıklasın.

Olmuyo zaten kardeşım mübarek aylardayız ondandır :ehe

Üst Alt