PowerAMP 2.0.5- En iyi müzik çalar (hem de tam versiyon)

Gerçekten en iyi player.paylaşım için teşekkürler

[alikan]

Üye
2 defa indirdim kurdum fakat ikisinde de 2 gün sonra lisans hatası verdi ve yine kaldırdım telefondan. önce programı kurup hiç açmadan unlocker'ı kuruyorum ve ilk açtığımda lisans için teşekkürler diyor fakat sonrasında menüde ayarlardan filan baktığımda lisans uyarısı görünüyor ve dediğim gibi iki gün sonra filan açılmıyor lisans hatası yüzünden. Güncelleme de yapmadım fakat ayarlarında oto güncelleme var mıdır bilmiyorum.

KayraBey

Üye

Programın yeni versiyonu için konu açtım.Yarına onaylanmış olur herhalde.Onu bir denersiniz.

Tepkiler: [alikan]

[alikan]

Üye

Programın yeni versiyonu için konu açtım.Yarına onaylanmış olur herhalde.Onu bir denersiniz.

İlgine teşekkür ederim dostum. Kendi playerında müziklerin kaybolmasından bıktım ya kafasına göre kayboluyo bazı parçalar. Bunda o sorun yok ama bakalım yeni versiyonda sıkıntı çıkmaz umarım. Unlocker ile lisans yapmama ve ilk açtığımda thx 4 licence demesine rağmen ayarlardan baktığımda verify licence hatası veriyordu ve 2 güne açılmıyordu.

teşekkürler kardeşim eline sağlık.. başarılı..!

gordon95

Üye
Tam aradığım program teşekkürler..

okapi81

Üye
saolunnn da naso yukliycem yok bisey

çok tşkler ellerine sağlık kardeşim

la herkes tesekkur etmis. kimse kullanmamis bu degil 12 saat sonra lisans yuzunden program kapaniyo

ben fulledim programi buraya gonderdim konumu ama onaylamadilar galiba

cageb

Üye
sagolasın deniyorum