power suuply fanı duruyo sorun ne olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
power suuply fanı duruyo sorun ne olabilir
arkadaşlar bilgisayarım aniden kapandı fakat kasanın üstündeki power tuşunun lambası yanıyo bende power supply den şüphelendim baktımki fan durmuş dönmüyo sonra bide hafif bir yanık kokusu geldi sizce sorun psu damı yoksa başka bi şeymi buna sebep oluyo çünkü daha sonra power tuşunu 5 saniye basılı tutup bilg. kapattım sonra tekrar basıp açmayı denediğimde bilg. açıldı ha yalnız açıldığında bios ayarlarımı sıfırlanmış buldum onunda belirteyim yardımlarınızı bekliyorum eğer psuda sorun varsa ve yenisini almam gerekirse onun içinde önerilerinizi rica edicem şimdiden herkese tşkrler

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
kac yıllık psu?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
everest psu mu?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yani bozulması normal bilgisayarcıya götür yeni bi fan takarlar.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle yapacam zaten başka çarem kalmadı ilgilendiğin için teşekkürler...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
kac w powr?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Fan çalışmadığı halde bilgisayarı açarak tehlikeli bir iş yapmışsın ama bilgisayarı birdaha açma.İçinde hangi parçanın yandığını kestirmek zor.Servisine götür muhtemelen yeni bir PSU takarlar.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
250-300 w falansa 0 al geç.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarcıya götürdüm psu yanmış dediler yerine bir tane psu takıcaklardı gerçek watt değerini taşımadığından kabul etmedim 400 w gerçek psu istettim gelene kadar idareten sıfır bir tane psu takıldı

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
benim eski pc de de durmuştu kalemle fanı oynattım tekrar çalışmaya başladı :D Bu tarz ilkel yöntemler bazen işe yarayabiliyor :D

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
benim eski pc de de durmuştu kalemle fanı oynattım tekrar çalışmaya başladı :D Bu tarz ilkel yöntemler bazen işe yarayabiliyor :D
evt aynen bende öle yapıyodum dokundummu dönmeye başlıyodu fakat nereye kadar öle olurki bu sefer başka bir parçaya zarar verirdi riske girmedim

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
oda doğru :D Olsun o pc tarih oldu zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt