Postişleri Gizleme Yöntemleri | Postişleri Gizlemek İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Postişleri Gizleme Yöntemleri | Postişleri Gizlemek İçin
postiş, postişleri gizleme, postiş nasıl gizlenir, postiş taktığım nasıl belli olmaz, postiş taktığım belli olmasın, postiş taktığım anlaşılmasın

Saçları kısa olan bayanlar bir süreliğine uzun saç kullanmak istedikleri zaman başvurdukları yollardan biridir, postiş. Lakin birçok bayan postiş taktığının anlaşılmasında hiç hoşnut olmaz. İşte tamda onları ilgilendiren öneriler var! Eğer taktığınız postişin fark edilmesini istemiyorsanız postişinizi gizleme yolları size yardımcı olacaktır.



Postişleri Gizlemek İçin Dikkat Etmeniz Gerekenler;


Saçınız ile postişin rengi aynı olsun.

Postişi alırken gerçek saç ile yapay saç tercihinizi yapın. Gerçek aldığınızda, postişi kendi saç renginize uydurabilirken, yapay saç aldığınızda gerçek saçınızı yapay postişe uydurmak zorundasınız. Ve yapay veya gerçek ne alırsanız alın renk ve ton farkı asla olmamalı. Boyatırken de mutlaka kaynaklarınız yanınızda olsun.

Saçınızdan çok fazla uzun postiş kullanmayın.

Saçı çok kısa olan bayanlar postişi çok sağlıklı kullanamayabilirler. Fakat eğer saçınızın uzunluğuna uygun bir postiş bulursanız doğal saç görüntüsü vermeniz kolaylaşacaktır. Eğer saçınız katlı ise postişlerinize de katlı bir kesim yaptırabilirsiniz.

Saçınıza şekil verirken postişlere de aynı anda şekil verin.

Saçınızı düzleştirirken veya maşa yaparken mutlaka postişleriniz saçınızda olsun. Saçınıza ayrı postişe ayrı işlem yapmayın. Bu işlem saçınız ile postişin bütünleşmesini sağlayıp daha naturel bir görüntü elde etmenizi sağlayacak.


Bu önerileri dikkate aldığınız taktirde postiş kullandığınız fark edilmeyecektir. Postişin saçınızla olan uyumu her zaman önemlidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt