2011 İlkbahar Yaz Saç Renkleri | 2011 Saç Rengi Modası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2011 İlkbahar Yaz Saç Renkleri | 2011 Saç Rengi Modası
2011 saç renkleri, 2011 saç rengi, moda saç renkleri, ünlülerin saç rengi modası, 2011 saç rengi trendi, 2011 saç rengi modelleri



Her yeni yıl ve her yeni sezonda mutlaka birşeyler değişir, yenilenir ve moda haline gelir. 2011 yılında saç renkleride kendini bahara ve yaza hazırlayarak moda olma yolunda ilerliyor. Saç kesiminize ve ten renginize uyan saç renkleri sayesinde sizi modayı takip edebilir ve kendinizi bu yeniliğe hazırlayabilirsiniz. Bİr çok bayan için saçları kıymetli bir hazinedir. Kıymetli hazinenizi en değerli şekilde taşımakta o bayanın en büyük görevidir. Saç renginizi değiştirmek ve bu yniliğe ayak uydurmak istiyorsanız sizlere 2011 yılının bahar ve yaz sezoununda moda haline gelecek olan saç renklerinden biraz bahsetmek istiyorum.



Öncelikle esmerlerden başlayalım; Bahar ve yaz aylarında kestane ve kahverengindeki saç renkleri moda. Bu renkelerin içine attrıdığınız bal rengi ise size ayrı bir hava katacaktır. Esmer bayanlardaki sert görünüm bu renklerle biraz yumuşatılabilir. Yüzünüze ışıltı vermesiyle birlikte, cilt tonunuzu parlak ve daha canlı gösterecektir. Yeni sezondan bu saç renkleri ile mükemmel bir görünüme kavuşacaksınız.

Sarışınlar; Sarışınlar için doğal görünümün tam zamanı. Saç dipleriniz kendi saç renginiz olarak kalsın fakat saç uçlarınıza biraz canlılık verin. Bunun için saç uçlarınızı kahverengiye boyatmanız sizi mükemmel kılacaktır. 2011 bahar ve yaz aylarında saç uçlarınız sanki güneşten açılmış gibi görünmesi moda.

Kumrallar; Kumrallar için bu sezon gölgeler moda. .Saçlarınızın arasına ince ince ve dipten başlanarak atılan gölgeler doğal olmanızı sağlayacaktır. Saçlarınızın arasında attıracağınızı sarı gölgeler parlak, yumuşak ve naturel bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır.

Kızıldan vazgeçemeyenler için ise, daha çok bordoya çalan renk tonları sizin daha güçlü ve karakteristik olmanızı sağlayacaktır.

2011 yılının bahar ve yaz sezonunda en dikkat çeken ve en gözde saç rengi, platin. Kısa kesilmiş saçalrınıza modern ve dinamik hava katan platin rengi, bir çok ünlününde tercihidir. Şunu belirtmeliyim ki uzun saçları olanlar için pek ideal değildir. Daha çok kısa saçlı bayanlara yakışmaktadır. EĞer saçlarınızı platin rengine boyatmayı istiyorsanız uzun saçlarınızdan vazgeçip, kestirmelisiniz. Bu şekilde sizi daha hoş ve idaalı gösterecektir.

Esmer ve buday tenli hanımların bu saç renginden uzak durmasını tavsiye ediyorum. Daha çok beyaz tanli hanımların rengidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt