port

Sponsorlu Bağlantılar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
port
Arkadaşlar Herkesin Bildiği gibi symbian işletim sistemi Ölüyor .
Meego işletim sistemi ise Zaten Ölü .
Meego İşletim sistemine defalarca android portu yapıldı ve çöp olmaktan kurtuldu n900 n9 telefonlar kodları açık

S60^3 sisteminin kodlarıda açık diye biliyorum

Arkadaşlar İlla android şart değil linux vs port yapabilirmiyiz arkadaşlar bu sitenin gerçekten çok şeyi bilenleri var Port mümkünmüdür ?

Bu konu defalarca açıldı ama sadece android portundan bahsedildi !

Arkadaşlar birşeyler yapabilirmiyiz yoksa Çöp olmak zorundamı telefonlarımız ?

Lütfen Bazı Bilgisiz Arkadaşlar yorum atmasın !

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bu\Benzeri Konular Açıldığını Görmüşsün Ama Symbian nın Safkan Bir Kapalı Kaynak İşletim Sistemi Olduğunu Okumamışsın :oke:

catdog136

catdog136

Üye
2 yıldır c7 kullanıyorum, gayet memmnunum, siz kendi telefonunuzu çöp olarak görebiliyor olabilirsiniz ama bence symbian gayet güzel bir işletim sistemi, siz telefonu telefon olarak kullanmaktan çok oyun oynamak, 2-3 efekt uygulamak vb. şekilde görüyorsanız zaten telefon falan almayın. sorunuza cevap olarak symbiana böyle birşey nokia istemezse olmaz. Kaynak kodları kapalıdır.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
benim telefonumda toplam 200 e yakın uygulamalar ve oyunlar var bana yetiyor bu kadar uygulama galaxy ace felan olsa telefon delirir ben memnunum nokia belleden

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Bu\Benzeri Konular Açıldığını Görmüşsün Ama Symbian nın Safkan Bir Kapalı Kaynak İşletim Sistemi Olduğunu Okumamışsın :oke:
O kısmı atlamışım nokia açarmı peki ? ne de olsa bırakıyor Symbianı alexey çözer belki :D

- - - Eklendi - - -

2 yıldır c7 kullanıyorum, gayet memmnunum, siz kendi telefonunuzu çöp olarak görebiliyor olabilirsiniz ama bence symbian gayet güzel bir işletim sistemi, siz telefonu telefon olarak kullanmaktan çok oyun oynamak, 2-3 efekt uygulamak vb. şekilde görüyorsanız zaten telefon falan almayın. sorunuza cevap olarak symbiana böyle birşey nokia istemezse olmaz. Kaynak kodları kapalıdır.

Arkadaşım port olursa kullanmazsın o zaman gereksiz mesajla kirletme konuyu
Gereksiz Mesajlar ve Deneme bölümüne git !

- - - Eklendi - - -

benim telefonumda toplam 200 e yakın uygulamalar ve oyunlar var bana yetiyor bu kadar uygulama galaxy ace felan olsa telefon delirir ben memnunum nokia belleden
Arkadaşım ne alaka şimdi biz çok ayrı şeylerden bahsediyoruz 128 ram veya 256 ram dam değil 701 in 512 ram den bahsediyoruz buna port yapılsa çok rahat kaldırır sistem kolay gelsin

catdog136

catdog136

Üye
Yazdıklarımın tamamını okumamışsınız bile. Nokia kaynak kodlarını açmaz. Açsa ve android port olsa bile, 512mb ram ile çalışan android telefonların halini biliyoruz, siz 512mb ram üstüne portlu android kurduğunuzda stabil çalışacağını nerden bilebilirsiniz? -ki stabil çalışmaz- Ayrıca ICS veya JellyBean gibi bir android versiyonunuda telefon kaldırmaz. Siz yine o çok beğendiniz android sistemine bakakalırsınız. Şunuda ekleyeyim olay sadece ram değil; cpu, gpu gibi donanımların android sürümüne uyması lazım.

Kısacası symbian telefona android gelmez, gelse bile istediğiniz verimi alamayacaksınız.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Bak ya :angry: Se benim yazdıklarımı tam okumamışsın kardeşim be androidten bahsetmiyorum linux vs ne portlanabilirse androidi sevmiyorum ben İos <3

catdog136

catdog136

Üye
android linux zaten, android olmazsa ios hiç olmaz oda kapalı kaynak çünkü.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Android olmazsa Linux olmaz diye birşey yok :oke: Birçok Linux çeşidi var..
Hem ayrıca bu S^3 telefonlardaki sistem ile en verimli çalışacak tek sistem yine Symbiandır :)

catdog136

catdog136

Üye
Android olmazsa Linux olmaz diye birşey yok :oke: Birçok Linux çeşidi var..
Hem ayrıca bu S^3 telefonlardaki sistem ile en verimli çalışacak tek sistem yine Symbiandır :)

pardon ya ne linuxu ios dicektim

Takipçi Satın Al

Üst Alt