[Port] Sony Xperia Z2 Uygulamaları |Walkman ve Diğerleri|

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Bekleyeyim o zaman ama yarına yayınlarlar inşallah,peki onu yükleyince tekrar sorar mı çünkü hiç bir şeyi sıfırlamadan kuracağımya onu.Az önce Beta 3 ün üstüne Beta 3 kurdum ama sormadı:(

Anil-D

Anil-D

Üye
servısın ınsafına kalmıs demek alıcam ama kafaya koydum

mr.bell

Üye
Bizde de açık bootlaoder al sen rahat ol:)

mr.bell

Üye
Yazsın sorun değil,az kahrımızı çekmedi:)

Anil-D

Anil-D

Üye
bı soru sorucam konu kırlettım ama kusura bakma neyse sarj nasıl gıdıyor pekı

mr.bell

Üye
Stock kurmayacağım onu nerden çıkardın:)
Sadece nasıl dönülüyormuş onu merak ettim ona bakacaktım:)
Ben romda yanlışlıkla Pie özelliğini kapattım tekrar açamadım onun için tekrar sıfırlayıp Paranoidi baştan kurayım demiştim ama yakında yenisi gelir bekle dedi konu sahibi:)

avast

avast

Üye
Ha anladım :D bu rolardada. Yenisi cıkmasa güzel her seferinde baştan kurmak zahmetli :D

mr.bell

Üye
Kullanıma göre değişiyor ama ben en fazla 30 saat gördüm ilk aldığım sıralar stock romda

Anil-D

Anil-D

Üye
ekran acık kaldıgında kac saat verır 5 6 verıyormu

mr.bell

Üye
Baştan kurmuyorsun yeni sürüm gelince,yani kuruyorsun ama uygulamalar falan silinmiyor:)

mr.bell

Üye
15 saatlik kullanım süresince maksimum 5 saat ekran süresi gördüm ondan sonra hep 4 saat civarı.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

mr.bell

Üye
Ama o ekran maksimum bir daha o kadar göremedim.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ekran acık kaldıgında kac saat verır 5 6 verıyormu

3-4 ekran süresi verir, hacı. Nexus 5 Ana konuda şarj ile ilgili bir iki gözlem var. Stock rom oradaki, cm de veya elementalx ile daha uzun gidiyor ama her türlü adam akıllı kullandığın zaman 4 saat ekran süresini geçemezsin.
Ha anladım :D bu rolardada. Yenisi cıkmasa güzel her seferinde baştan kurmak zahmetli :D

Her seferinde kurmayın zaten. Adamlar minik bir şeyi düzeltip yine yayınlarlar yeni sürüm diye. Changelog'a bakın önemliyse kurun.

avast

avast

Üye
stock atıyorum simdi bakalım duzelte bilirsem :d pa nında stockla bi farkı yok pie cıkmadı bende :D

mr.bell

Üye
Ayarlardan açıyorsun onu

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Wifi koptu mu yine?

avast

avast

Üye
Wifi koptu mu yine?
mert simdi stocktada baglıyorum ilk 2-3 gun sorun olmuyo sonra ara ara kopmalar baslıyo sinir bozucu sekilde tam yeirnde gidiyo her seferinde :Dbu toolkit le yaptım beceremedim ya :Dstock romu kurdum ama garantiye sokabildimmi bilmiyoru :D

Üst Alt