Romu kurdum v1 Fix'i kurdum gayet güzel bir rom, portlayanların ellerine sağlık; ama bazı sorunlar var mesela masaüstünde hafıza kartına kurulu uygulamaların kısayolları yeniden başlatınca siliniyor, uygulama menüsünde alfabetik diz dediğim uygulamalar yeniden başlatınca eski haline geliyor ve gizlemek istediğim uygulamaları gizleyemiyorum (emanetçi modunu kullanmak istemiyorum); yardımcı olursanız sevinirim.
color os romu googlede aratınca ilk çıkın yabancı sitede bu romun 1.0.2 versiyonu var acaba burdaki romdan ne gibi fazlası var söyleyebilecek olan var mı acaba? 4.2.1 sürümüne uygun mu o rom
izninizle bazı sorularım olacak arkadaşlar
1-gelen aramalarda bi kaç saniye çalıp reset atıyo en büyük sorun bu zaten.
2-resimdeki sol üstteki çarpı işareti neyi ifade ediyor onu çözemedim. hafıza kartıyla ilgili problem var galiba ama galeriye olsun müzik çalara olsun sorunsuz girip çıkabiliyorum 5 gb müzik bi o kadr da resim ve apk var (tel 4gblik bu arada) neden olabilir sizce?
3-abim de bu romu kurdu ama onda odaklama sorunu var yakın çekimlerde flu çıkıyo tamamen ama bende bu sorun yok ona da bi çözüm bulabilir miyiz? (ikimiz de telefonları aralıkta aldık) teşekkürler.
izninizle bazı sorularım olacak arkadaşlar
1-gelen aramalarda bi kaç saniye çalıp reset atıyo en büyük sorun bu zaten.
2-resimdeki sol üstteki çarpı işareti neyi ifade ediyor onu çözemedim. hafıza kartıyla ilgili problem var galiba ama galeriye olsun müzik çalara olsun sorunsuz girip çıkabiliyorum 5 gb müzik bi o kadr da resim ve apk var (tel 4gblik bu arada) neden olabilir sizce?
3-abim de bu romu kurdu ama onda odaklama sorunu var yakın çekimlerde flu çıkıyo tamamen ama bende bu sorun yok ona da bi çözüm bulabilir miyiz? (ikimiz de telefonları aralıkta aldık) teşekkürler.
Gelen aramada resetleme sorunu yok. Temiz bir kurulum gerceklestirmenizi oneririm.
Resimde ki carpı isareti sim1slotunda ki sim kartının okunamadıgını ifade eder. Sim1 slotu bos ise o simge cıkmaz.
Abinizin telefonu sorunlu parti cihazlardan. Custom romlarda focus calısmaz. Suan bu sorun icin cozum bulunmus degil.
Romu kurdum v1 Fix'i kurdum gayet güzel bir rom, portlayanların ellerine sağlık; ama bazı sorunlar var mesela masaüstünde hafıza kartına kurulu uygulamaların kısayolları yeniden başlatınca siliniyor, uygulama menüsünde alfabetik diz dediğim uygulamalar yeniden başlatınca eski haline geliyor ve gizlemek istediğim uygulamaları gizleyemiyorum (emanetçi modunu kullanmak istemiyorum); yardımcı olursanız sevinirim.
O sorun hepimizde var. Orjinal cihaz da sd slotu bulunmuyor ve rom offical olarak buna gore hazırlanıyor. Sd kartını mount edebilmek icin dosyalarda oynama yapıyoruz. Kısayol silinmesi ve yerlerinin degismesi de telefon acıldıktan sonra sd kartın mount edilmesi. Bu konuda yapılabilecek bir cozum buldugumda fix yada bir sonra ki guncellemeye eklerim.