[Port][Aosp][Stabil][4.2.2] LegenD ROM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emin5276

Üye
Jason kardesimiz gene yapmis masallah eline yuregine saglik,kullandigim en sade ve en stabil rom.gecekten kusursuza en yakini

Tepkiler: Buğra

Emin5276

Üye
Os romunuzu bekliyoruz hocam

Bunun üstüne roma gerek yok

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Os romunuzu bekliyoruz hocam
Şuan için rom işine biraz ara vermek istiyorum.OS romu sorunlu ve sorunları düzeltmek zahmetli olacak düzelttikçe başka sorunlar çıkıyordu o yüzden uğraşmadım pek paylaşmayı düşünmüyorum os romu belki ilerde başka bir os bakabilirim.
Bu çift tıklamayla uyandırma özelliği orjinal roma gelsin eğer sorun çıkmazsa benim bu roma ekleyeceğim o özelliği ve ileride eğer bu kamera sorunu olan cihazlarının sorununu çözersek onu eklerim roma
Onun dışında bu rom içinde pek güncelleme düşünmüyorum çünkü gerçekten kusursuza yakın rom oldu

Son düzenleme:
Tepkiler: Emin5276

Emin5276

Üye
Insallah hocam kismet :-)

Emeğine sağlık hocam 10 numara olmuş hemen deniyorum

Yorumunuzu bekliyorum

bu rom bir harika dostum gerçekten çok kullanışlı olmuş çok beğendim ellerine sağlık

bir de dostum ayıp olmazsa status bardaki saati nasıl ortalıyoruz onu sorcaktım

Tepkiler: Buğra ve metehansys
Romun herşeyi çok iyi güzel fakat gözüme takilan tek sikintisi forumda yazdigimiz yaziyi silerken baya bi donma, takilma falan oluyor

Tepkiler: ahmetqlr, Buğra ve extazyboy

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
bu rom bir harika dostum gerçekten çok kullanışlı olmuş çok beğendim ellerine sağlık

bir de dostum ayıp olmazsa status bardaki saati nasıl ortalıyoruz onu sorcaktım

gravityboxu aktif edin oradan ayarlayabilirsiniz

Romun herşeyi çok iyi güzel fakat gözüme takilan tek sikintisi forumda yazdigimiz yaziyi silerken baya bi donma, takilma falan oluyor

Kullandiginiz tarayicidan kaynakli olabilir

Tepkiler: Özkan Ç.
İkinize de teşekkur ederim

Tepkiler: Buğra ve Özkan Ç.

Emin5276

Üye
Arkadaslar kilit ekranindayken bildirim ekranini indirebilen varmi? Varsa ne sekilde ayarlama yapiyoruz?[DOUBLEPOST=1391781834,1391781773][/DOUBLEPOST

gigascor

Üye
Merhaba,
Bu romla GamerzROM MTK Nexus Edition Discovery v2.0 kıyaslarsanız hangisini önerirsiniz?

Birde ekranı LG GII deki gibi uyandırma olayını nasıl yapabiliriz?

Bunu sormamış ol bence dostum elbette bu rom

.caner.

Üye
Adı gibi efsane

Tepkiler: Özkan Ç. ve Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

Tepkiler: .caner.

ibrdd

Üye
Uzun süredir foruma girmiyordum sırf destek için girdim. Tam istediğim gibi bir rom çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...