Porsche Panamera...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pisicikk

pisicikk

Üye
    Konu Sahibi
Porsche Panamera...

Alıntıdır...

Doğan

Üye
konu için teşekkürler :) ama konunun yeri burası değil her telden fotoğraflar bölümü kendi çektiğimiz fotoğraflar için açılan bir bölümdür..Bu konunun yeri Motorlu taşıtLar ve Modifiye bölümüdür.. :)

pisicikk

pisicikk

Üye
    Konu Sahibi
konu için teşekkürler :) ama konunun yeri burası değil her telden fotoğraflar bölümü kendi çektiğimiz fotoğraflar için açılan bir bölümdür..Bu konunun yeri Motorlu taşıtLar ve Modifiye bölümüdür.. :)

rica ederim :) ama konuyu açmadan önce baktım "her telden fotoğraflar" bölümünde sadece kişisel fotoğraflar olmayıp bir çok farklı alanda fotoğraflar da var... o yüzden oraya açmıştım.. "motorlu taşıtlar ve modifiye" bölümü aklıma gelmemişti... fakat haklısın kardeş bu konu oraya ait gibi gözüküyor ;)

Doğan

Üye
rica ederim :) ama konuyu açmadan önce baktım "her telden fotoğraflar" bölümünde sadece kişisel fotoğraflar olmayıp bir çok farklı alanda fotoğraflar da var... o yüzden oraya açmıştım.. "motorlu taşıtlar ve modifiye" bölümü aklıma gelmemişti... fakat haklısın kardeş bu konu oraya ait gibi gözüküyor ;)

:):)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Konu kendi bölümüne taşınmıştır.

brk_nl

brk_nl

Üye
ULAN ZENGIN BI ADAM OLSAM EN IYI AILE ARABASI BUDUR BNCE

ttgg

ttgg

Üye
waybee tam aile arabası he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt