Porsche Panamera...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pisicikk

pisicikk

Üye
    Konu Sahibi
Porsche Panamera...

Alıntıdır...

Doğan

Üye
konu için teşekkürler :) ama konunun yeri burası değil her telden fotoğraflar bölümü kendi çektiğimiz fotoğraflar için açılan bir bölümdür..Bu konunun yeri Motorlu taşıtLar ve Modifiye bölümüdür.. :)

pisicikk

pisicikk

Üye
    Konu Sahibi
konu için teşekkürler :) ama konunun yeri burası değil her telden fotoğraflar bölümü kendi çektiğimiz fotoğraflar için açılan bir bölümdür..Bu konunun yeri Motorlu taşıtLar ve Modifiye bölümüdür.. :)

rica ederim :) ama konuyu açmadan önce baktım "her telden fotoğraflar" bölümünde sadece kişisel fotoğraflar olmayıp bir çok farklı alanda fotoğraflar da var... o yüzden oraya açmıştım.. "motorlu taşıtlar ve modifiye" bölümü aklıma gelmemişti... fakat haklısın kardeş bu konu oraya ait gibi gözüküyor ;)

Doğan

Üye
rica ederim :) ama konuyu açmadan önce baktım "her telden fotoğraflar" bölümünde sadece kişisel fotoğraflar olmayıp bir çok farklı alanda fotoğraflar da var... o yüzden oraya açmıştım.. "motorlu taşıtlar ve modifiye" bölümü aklıma gelmemişti... fakat haklısın kardeş bu konu oraya ait gibi gözüküyor ;)

:):)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Konu kendi bölümüne taşınmıştır.

brk_nl

brk_nl

Üye
ULAN ZENGIN BI ADAM OLSAM EN IYI AILE ARABASI BUDUR BNCE

ttgg

ttgg

Üye
waybee tam aile arabası he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt