polypad w10 oyun açma sorunu bir yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
polypad w10 oyun açma sorunu bir yardım!!
arkadaşlar öncelikle bir çok apk indirdim kurulmadı bir kaçı ancak kurulan oyunlardan ''Street Fighter 4 HD, asphalt 6 adrenalin, istunt 2, fifa 2012 gibi oyunlar sd'lerini indirdikten sonra oyun açılıyor ama oyuna başlayamadan oyundan atıyor işlemcisi güçlü olması ve ram'in yeterli olmasına rağmen oynayamıyorum sorun nedir acaba ?

bosnags

bosnags

Üye
Öncelikle merhaba.Oyunların apk si gpu nuza uygun olmayabilir.Gpu nuza uygun apk ları bulup kurarsanız sorun olmaz.Bir de apk yı kurduktan sonra sd dosyalarını netten indir(apk oyundan attığına göre sd yi tblete atınca sorun olmaz)android / data ya at..

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle merhaba.Oyunların apk si gpu nuza uygun olmayabilir.Gpu nuza uygun apk ları bulup kurarsanız sorun olmaz.Bir de apk yı kurduktan sonra sd dosyalarını netten indir(apk oyundan attığına göre sd yi tblete atınca sorun olmaz)android / data ya at..

merhaba. Androidle daha yeni tanıştım fazla bir bilgim yok fakat sd'yi oraya atmam gerektiğini falan öğrendim ama bu dediğim oyunların sd'leriyle birlikte verildiği çalışan bir link bulamadım bulduğum apk'lerin sd'lerini de wlan'la internet üzerinden indirdim oyun açılıyor ama dediğim gibi atıyor ne yapmam gerekiyor?

yyy

Üye
Ploy pad dandik ama bende kullanıyorum. Ve herşryi açıyor . Gercekten sağlam cihaz.

---------- Eklendi @ 13:06:56 ---------- Yazıldı @ 13:06:28 ----------

Direk yükle açar kesin

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
bir çok oyunu direk yükledim direk yüklenip açılanlar var mesela angry birds oyunları ama bu dediğim oyunlarda olmuyor o

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek birileri yok mu?

femtv

Üye
google playden indir

polypad

Üye
çeşitli marketleri deneyebilirsin

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
google playdan indirdiğim oyunlar var zaten onlarda sıkıntı yaşamıyorum sıkıntı yaşadığım oyunlar asphalt 6 adrenalin, fifa 2012,isunt 2,street fighter bu oyunlar hakkında bir yardım istiyorum. Cihaz mı kaldırmıyor acaba bunları 2.3 işletim sistemi,1Ghz işlemci 512 mb ram a9 işlemciye sahip

polypad

Üye
google playdan indirdiğim oyunlar var zaten onlarda sıkıntı yaşamıyorum sıkıntı yaşadığım oyunlar asphalt 6 adrenalin, fifa 2012,isunt 2,street fighter bu oyunlar hakkında bir yardım istiyorum. Cihaz mı kaldırmıyor acaba bunları 2.3 işletim sistemi,1Ghz işlemci 512 mb ram a9 işlemciye sahip

benim polypad çalıştırıyor hepsini. Senki sorunlu galiba

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
oyunları hangi linkten indirdiğini paylaşır mısın?

femtv

Üye
linkten indirmiyorum tikky market var. Ordan hepsi. Ben bimden aldığımda zaten yüklüydü o tikky market

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
tikky market mi ilk kez duyuyorum fifa12 asphalt 6 falan var mı orda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt