poly pad w10 nası format atılır aşırı desen denemesi sonucu kilitlendi acil

Sponsorlu Bağlantılar

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
poly pad w10 nası format atılır aşırı desen denemesi sonucu kilitlendi acil
beyler çok fazla desen denemesi sonucu tablet kilitlendi üyeliğimi giriyorum olmuyor . Tek çare format heralde onuda atmayı blmiyorum bilenler yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

zzzeeeggg

Üye
beyler çok fazla desen denemesi sonucu tablet kilitlendi üyeliğimi giriyorum olmuyor . Tek çare format heralde onuda atmayı blmiyorum bilenler yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

poly pad bende aynı hata var. İnternet kapalı olduğu için gmail hesapla giriş yapamıyorum. Ekran deseni unuttuğuma pişmanım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

441

Üye
kardeş aynısı bendede var bulamadım hiçbiyerde

kattare

Üye
Arkadaşlar sadece size yardımcı olmak için üye oldum buraya.Bende de aynı sorun oldu.Çözüm araken sizde de aynı sorunun olduğunu gördüm.Çözümünüde buldum çok kolaymış.Vereceğim youtube linkinde nasıl yapılacağı gösterliyor..Sadece firmware yolu ile sorun çözülüyor.Yani update dosyasını indirip kurmanız gerekiyor.Başka yolu yok.Özet olarak tablete format atıyorsunuz. Site link vermeme izin vermedi.youtube da [h=1]w10 yazılım güncellemesi kameralı model yazın [/h] kurulum anlatımı bu video da var.kolay gelsin

emosh_a

emosh_a

Üye
Arkadaşlar sadece size yardımcı olmak için üye oldum buraya.Bende de aynı sorun oldu.Çözüm araken sizde de aynı sorunun olduğunu gördüm.Çözümünüde buldum çok kolaymış.Vereceğim youtube linkinde nasıl yapılacağı gösterliyor..Sadece firmware yolu ile sorun çözülüyor.Yani update dosyasını indirip kurmanız gerekiyor.Başka yolu yok.Özet olarak tablete format atıyorsunuz. Site link vermeme izin vermedi.youtube da w10 yazılım güncellemesi kameralı model yazın

kurulum anlatımı bu video da var.kolay gelsin

Teşekkürler. Yanlız bende de extradan şu sorun var ve bir türlü halledemedim. ben bilgisayarıma tabletin driverını kuramadım. daha doğrusu pc tableti hiç tanımadı. lütfen çözümü bilen varsa yardım etsin. Çok Acil :(

not:xp driverı olacak..

Üst Alt