Polat'ın okuduğu kitap rekor kırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Polat'ın okuduğu kitap rekor kırdı
http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=4655

Türkiye televizyonlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, gündem yaratmaya devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 11 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Polat Alemdar'ın okuduğu Bozkırın Sırrı/Türk Peygamber adlı kitap, internette satış patlaması yaşıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yazı grubunda yer alan Ahmet Turgut'un kaleme aldığı roman, hafta sonunda 2. baskısını yaptı ve tükendi. Yayınevi şu anda 3. baskıyı hazırlıyor.

Bozkırın Sırrı/Türk Peygamber romanı, Türkiye'nin en geniş kapsamlı kitap satış sitelerinden 'da ilk 100 listesinde yokken, dizinin yayınlandığı gece 30. sıraya yükseldi. Hafta başında ise ilk 3'e girdi.

Fiyatı 13,38 TLolan kitapı buradan tedarik edebilirsiniz.

werarce

werarce

Üye
ülkemiz insanları fazla özenti :(

zehircbbb

zehircbbb

Üye
BiriLeriNe kiTap okuTTurmaK için iLLa böLe seyLer mı oLmaLı ? DemeK ki cogu Kisi poLat siGara içTigi içiN siGara içiyor.. MagaNda mı YeTisTiriyoruz..?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bu hafta bol bol kitap tanıttılar.Özenti mözenti polat sonunda Kitap okuma alışkanlığını bu millete kazandıracak :ehe

ekc-103

ekc-103

Üye
belki kitap anca böyle okunur ülkemizde kitap okunma sayısı cok acıklı durumda..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kitap tanıtımlarını Polat'a yaptırmak lazım. Hatta ofisin bir köşesine kitapevi açsın polat gardaşımız.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Bende Okuyorum Kitap
Kitap Adı : Sen Öldün.
Ama Benden Başka Okuyan Varmı Bilmiyorum :D Polat Okuyor Kitap Satıyor Bizim Dükkana Cagırmak Lazım Yüzük Bileyzik Felan Aslın Zaten İş yok Belki İşler Acılır :ehe

Consul9

Consul9

Üye
polat okuyunca birşeyler değişiyoor :ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Dizinin yayinlandigi gece ilk 30 a girdi diyor onceden ilk 100 de degilmis millet daha diziyi izlemeden kitabami kosmus :hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xLEPRECHAUNx

xLEPRECHAUNx

Üye
İyi de bukadar fetva verdikde kim hangi kitabi okuyor söylesin bakalım :))ben bu aralar William Shakespeare Soneler'i okuyorum...tavsiye ederim.

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Ahmet Hamdi TanpıNar --> SaatLeri ayarLama ensTiTüsü . Cok Karısık Beyni GercekTen geLisTiren Yoran Bir kiTap. Olay cok sık yok hep durum var aNcak CumLeler gercekTen özeNe bezeNe kuruLmus.. :)

aLone

aLone

Üye
bende aldım bitane bu kitaptan okumak daha nasip olmadı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aLσηє;2154051' Alıntı:
bende aldım bitane bu kitaptan okumak daha nasip olmadı

:) peki neden aldın .:hmmm

zehircbbb

zehircbbb

Üye
PoLatın kıTabıNdan mı ??

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
özentiye bakarmısınz

arslansem

arslansem

Üye
Bu hafta bir iki kitap daha göründü :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...