Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Polarbit] ToonWarz v1.04 S60v5 SymbianOS9x Express Signed (SERTİFİKALI SÜRÜMÜ)
ALeykümSeLam .. rar dosyasından çıkardıktan sonra tLf.a atacaksınız , hiçbirşey yapmanıza gerek yok üzerine tıkLayın kuruLum başLar .. tahminim siz direk rar oLarak attınız tLf.a
byhaga
Üye
hayır sisx dosyasını tanımlayamıyor sisx uzantısını sis uzantısına falan mı dönüştürmem gerekiyor rardan çıkarttığımda sisx uzantılıyı tele yolluyorum ama başında soru işareti oluyor nasıl çözeceğim yardım ederseniz sevinirim
Samsunspor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
çok iLginç .. sisx , sis'in sertifikaLanmış haLi zaten
byhaga
Üye
tamam problem kalktı bende anlamadım nasıl olduğunu ama şu anda çalıştırabildim bir de armegeddon squadron (signed) varsa onuda upload edebilirmisin acaba?
tamam problem kalktı bende anlamadım nasıl olduğunu ama şu anda çalıştırabildim bir de armegeddon squadron (signed) varsa onuda upload edebilirmisin acaba?
çok saol çok makbule geçti 5 gündür arıyorudum sonunda oldu
By Burhan 2010
Üye
Emeğine sağlık.
kahramancow
Üye
süpersin kardesm bu oyunu çook aradım bide benim için ranging thunder 2 yi bulsan 5800 s60v5 sertifikasız fln çook sevinirim ama gidene çoook saol kardesm
*-king-*
Üye
nakrep
Üye
sertifa hatası veriyo
uqurhan
Üye
Tesekkürler kardessim
cdevelopment
Üye
helal olsun, güzel oyuna benziyor, eline sağlık kardeşim..
Pandora's Box
Üye
değişik bir oyuna benziyor,paylaşım için teşekkürler.