Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Polarbit Raging Thunder v1.00(5) S60v3 SymbianOS9.x Signed {3D Graphics}
dostum teşekkürler eline sağlık güzel paylaşım devamını bekliyoruz
VIDUKA
Üye
emeğine sağlık
reoksit
Üye
teşekkürler kardeş emeğine sağlık
'Davut
Üye
Konu Sahibi
İyi Oyunlar, İyi Eğlenceler...
rock83
Üye
Grafikler güzele benziyor
*<hayta>*
Üye
ovi store dan aylar önce bu oyunun videosunu indirip izlemiştim ve aklından geçen tek şey şu olmuştu:
heralde n8 için yapılmıştır.demiştim.oynamak için sabırsızlanıyorummm....
--------------- Ekleme ---------------
off beyler oyun bende yüklenemiyor daha açıkçası yükleme onaylarına evet diyorum ve yükleme çubuğu tam dolacak sonuna doğru yüklenemiyor hatası veriyor neden olabilir acaba tekrar indirip tekrar denedim ama olmadı oyunu dediğim gibi aylardır bekliyordum.yardım edin lütfen.telefonum n79.
ovi store dan aylar önce bu oyunun videosunu indirip izlemiştim ve aklından geçen tek şey şu olmuştu: heralde n8 için yapılmıştır.demiştim.oynamak için sabırsızlanıyorummm....
--------------- Ekleme ---------------
off beyler oyun bende yüklenemiyor daha açıkçası yükleme onaylarına evet diyorum ve yükleme çubuğu tam dolacak sonuna doğru yüklenemiyor hatası veriyor neden olabilir acaba tekrar indirip tekrar denedim ama olmadı oyunu dediğim gibi aylardır bekliyordum.yardım edin lütfen.telefonum n79.
bugün arkadaşım da denedi hem de telefonu n73 ama benimki gibi aynı yerde aynı hatayı verdi.ne yapalım şanssızlık diyelim o zaman.başka konuları beklicez artık bu oyunla ilgili..