Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

nuuraah

Üye
ben pkemon ligini bitirdim şampiyon oldum şimdi ise pokemon yakalıyorumpokedexi doldurmak için takıldığınız yerleri sorabilirsiniz...

6 tane pokemon kulanma hakımız varya o 6 pokemondan daha sonra yakaladıklarımızı kulana biliyormuyuz kulanıyorsak da nasıl bi mesajla anlata bilirsen sevinirim

banner35

Üye
Mewtwo

Nerede: Unknown Dungeon.
Elite 4'u yenmiş olmanız ve National Dex'te toplam 60 pokemon yakalamış olmanız gerekli.
Hangi seviyede: 70 lv.
Tür: Ruhsal

kardeş ligi geçtim 60 tane de pokemon yakaladım ama mağaranın önündeki adam geçmem izin vermiyor.biraz yardımcı olur musun?

sun stone heralde şu evee içindi tam hatırlamıyorum ama cepte oynarken Newto'yu bulamamıştım ben adaların tamamını çözmen lazım ama ben adaları tam oynamamıştım...
şampiyon olduktan sonra cerulean city'ye git.yukarı çıkarken yandaki mağarayı mutlaka görmüşsünüzdür.adam kapatmıştı.şampiyon olunca açılıyo ve mewtwo'ya ulaşılıyo.Bu arada sağol salih baba

Burdan indirdiğim türkçe versiyonda ilk pokeler hatalı? sebebi nedir merak ettim. İsimler doğru fakat enteresan pokeler var. ben seçiyorum enteresan şekilli geliyor. Rakip seçiyor onunki düzgün çıkıyor. normalde fire red bitirmiştim ing versiyonda böyle bir problem yoktu? dosya mı hatalı yoksa bir tek bende mi böyle?

mastris

Üye

abi şu magaranın önùndeki prof nasıl gidecek?

- - - Eklendi - - -

ruby ve sappshire taşlarnı bulup, yani adaları bitirip taşları, celio ya verdğnde mağarnn önündeki adam kayboluyo.