banner35
Üye
Oyun asıl turnuvadan sonra sarıyo. Adaları çözmesi gerçekten çok zevkli. Bi de o her adanın sonunda bir efsane yakalamak insanı daha da sevindiriyoSalih Baba™;1529609' Alıntı:Recep wallaha oyunu süper biliyorsun bende ingilizcesini deneyeceğim turnavadan sonrasınıda merak ettim.....
Kardeş PC de ki sorun herkezde var. GBA nın ayarlarıyla oynıyayarak bu sorunu halledebilirsin. Şimdi sana adım adım anlatıyım. Bunları uygularsan save sorunu kalkar. Şimdi GBA yı aç. Üstten Option sekmesine tıkla. Aşağıdaki Emulatore gel. Oranın aşağısında Save Type var. Onu aç. Orda üstte Automatic seçili olsun. Aşağıda da Flash 64K ve Flash 128K var. Şimdi buraya dikkat! Burda Flash 64K seçilidir. Sen Flash 128K olanını seçeceksin. Turnuvadan sonrasını da görmek istiyosan oyuna tekrardan başlıyacaksın. Yoksa oyun içinde save yapamazsın. Yapmaya çalışsan da ERROR verir. Pokemon Ligini bitirdiysen ve oyuna kaldığın yerden devam edemiyorsan dediklerimi yap düzelecektir. Ligden sonrası gerçekten güzel. Yani yeniden başlamaya değer. Emin ol pişman olmazsın. Yardımım dokunduysa ne mutlu banapcde halledebilir misn?
Buyur ben veriyim,peki polat_kv kardeş orjinalinin linkini verebilir misin?
safarıden 33 lv nıdorıno tutmustm 47lv oldu hala evrımlesmedi safarıden aldım dıyemı evrım gecırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?