Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pokemon Ash Quest Çizgi Filmdeki Senaryoyla Aynı....
Sponsorlu Bağlantılar
provocative
Üye
link nerde
mateja258
Üye
teşekkürler
ayuad
Üye
tşkler
by_metinnn
Üye
saolasın....
mevlut_3
Üye
eyv.
recep159
Üye
Elıne Saglık
maskopat
Üye
ya bnm tel 6600 pokemon yükleyince donuyor diğer oyunlar çalışıyor ama yardım
emülatör bu hala emülatör arıyanlar var yorumları tekrar gözden geçirin arkadaşlar...
emrearaci
Üye
Ya çok güzel bi oyun ama ben bi bölümde taklıdım lütfen yardım edin hani fuchsea da jigglipuffu bulacaksın ona şarkı soylemesi için bi şey verceksin oda gelcek yolu kapatan adamları uyutucak bizde yola devam etcez.işte o bölümde jigglipuff bulamıyorum lütfen yardım edin...
25baba25
Üye
saol abi ellerin dert görmesin
--------------- Ekleme ---------------
abi 3110 bu oynun kaldıra bilirmi?
warlikeboy
Üye
gba remulator. N73 veya 3600s de calısıyor mu bunu biri acıklayabilir mi?
herkesin sorusuna cevap vermek zor olur kardesim sen oyunun butun bolumlerini acıklamalı olarak paylassan hatırlamısken tr yaması var mı bunun? PAYLASIM ICIN TESEKKURLER
mop
Üye
teşekkürler
dersaw
Üye
surf ıtemı nerde kardeş
psiko34
Üye
7. ve 8. madalyaları almak için gidilmesi gereken yerler kapalıyddı eski bilgilerimle birazcık hackledim ve açtım onları bütün madalyalar tam ancak 3 ada dan 1.sinden 2.cisine giderken 2.nin çıkışında cerulean cityde light house geliyorum valla tam çözemedim orda ne oluyor kendimce düzeltmeyi deniyceğim ancak çözümü varsa lütfen paylaşın birde igendau platosunda odalara giremiyorum bi şampiyon olamadım gitti
alının
Üye
teşekkürler
mazlum1790
Üye
tşk
thylol
Üye
Arkadaşlar benim telefon Nokia 6131 bu oyunu telefonumda nasıl oynayabilirim yardım edebilirmisiniz?
Birde benim telefon sis. dosyalarını açmıyor...
kaptanbiloo
Üye
sağol
sağol
poliwag
Üye
arkadaşlar işte oyunun bitirilmiş kaydı adece elite four üyeleri kaldı :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
CWesenrüzgar
Üye
ortam önizleme koysan daha ii olurdu çünkü indiriyorum oyun güzel olmuyo o yüzden önizlemesiz oyunları indirmiyorum yine de ellerine sağlık zahmet etmişsin