Pokemon Ash Quest Çizgi Filmdeki Senaryoyla Aynı....

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
6680 uygun gba emilatörü olmadığı için oynayamayaacağım :(

lazoglu8108

lazoglu8108

Üye
emilatör 6630 paylaşım için teşekkürler

ByOrkO

ByOrkO

Üye
ya kardş bide şunn çözümünü bulsan...3. kasabada muzede napacm..elmde su pokemonu yok brocku nasl yenecm???

KupaLasT

KupaLasT

Üye
emülatörü nerden bulcaz:S

TuuCaN

TuuCaN

Üye
teşekkürler

tunahan1992

Üye
oyun pokemon towerdeki markette takılıyo ama:D

Whispeя

Whispeя

Üye
Teşekkürler.:oke:

myaman82

myaman82

Üye
paylaşımın için teşekkürler

saddas ps

saddas ps

Üye
Emeğine sağlık kardeşim

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel paylaşım :good:

OzzyVilla

OzzyVilla

Üye
beyler emulatör bulabılen varsa bana linkini verebilirmi şimdiden çok saolun...

kirpii

Üye
ya bu emulatörden bişey anlamıyom yapın şunu normal java veya sis de cogu kişi oynasın

maniak31

Üye
kardes bu oyun zaten firered ve cizgi filmin senaryosuyla alakasa yok yinede tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

alın emulatör bu

mehmetthefirst

mehmetthefirst

Üye
kardes bu oyun zaten firered ve cizgi filmin senaryosuyla alakasa yok yinede tesekkürler
aga oyun fire red ile aynı değil. onun senaryoya göre editlenmiş hali. onun için de hataları war ( en azından öyle diolar ben daha hataya rastlamadım) yapan arkadaş baya uğraşmış belli. çünkü gördüğüm en iyi edit. yapana helal olsun , paylaşan da saolsun

mdma

mdma

Üye
bn mistynn biskletni çalıorum ama ondan snra yukarı cıkamıom görevli geçrmio nasıl olck

semihtoprak

Üye
paylaşım için saol ama ben su digletlerin orada kaldım yardım pls birde orada squıertılı nasıl alacağız soler iseniz sewinirim

dragoon_001

Üye
kardeş sana işte bu oyun hakkında güzel bir soru yani senden yardım istiyorum acaba surf nerede bulaamadım ben lütfen yardımcı ol kardeş?....

mehmetthefirst

mehmetthefirst

Üye
kardeş sana işte bu oyun hakkında güzel bir soru yani senden yardım istiyorum acaba surf nerede bulaamadım ben lütfen yardımcı ol kardeş?....

oyunu oynayalı çok oldu ama hatırladığım kadarıyla bütün hmler sen savaşmadan saa verilen pokemonların elinde. squirtle, bulbasaur fln gibi pokemonları aldığında ya da aldıysan ellerine bak item olarak bulabilirsin

dragoon_001

Üye
baktım kardeş balbasaurda cut var.charmenderde flash var sguirtlede strenght var evee dede rock smash vardı kardeş ne olur biriniz yardım edin surf yok hiçbiyerde...cevaplarınızı beklerim

thylol

Üye
bu oyunun telefon emulatörünü bulan varsa eklesin benim telefonum nokia 6131

Üst Alt