Pocket Cloud (bilgisayarınızı evden işten,heryerden yönetin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

payners

Üye
    Konu Sahibi
Pocket Cloud (bilgisayarınızı evden işten,heryerden yönetin)

Android'de şu ana kadar karşıma çıkan uygulamalar arasında en iyilerden birisi olduğunu düşündüğüm Pocket Cloud ile Windows yada Mac işletim sistemli bilgisayarınızı direk telefonunuzun yada tabletinizin ekranından görerek kontrol edebilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra kontrol etmek istediğiniz bilgisayara da WYSE Technology'nin internet sayfasından gerekli programı indirip kuruyorsunuz. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey telefonunuzla bilgisayarınızı bir şifre kullanarak eşleştirmek. Artık bilgisayarınız açık ve internete bağlı durumdayken siz dünyanın neresinde olursanız olun hiç zorlanmadan bilgisayarınıza bağlanabilir, belgelerinizi görüntüleyip değişiklik yapabilir, hatta çok kullanışlı olmasa da bilgisayarınızdaki oyunları bile oynayabilirsiniz.

İNDİR:
[/URL]

payners

Üye
    Konu Sahibi
artık bilgisayarımın yanında olmasına gerek yok.

SHS

SHS

Üye
emeğine sağlık:good:

byenescan63

Üye
Arkdşlar bn bilgisayara kurulacak programı bulamdm link verblr msnz ?? .s.s

payners

Üye
    Konu Sahibi

link bu kardeşim

devilmy

devilmy

Üye
eline sağlık güzel uygulama

byenescan63

Üye
Saol kardeşş

rage_dust

Üye
arkadaşım bende sürekli kapanmaya zorlandı diye bi uyarı çıkıyor..bi türlü kullanamadım sence ne yapmam gerekiyor acaba?? teşekkürler...

muratvemine

muratvemine

Üye
Telefonunun modeli nedir? Eğer işlemci frekansı artıran program vs. kullanuyorsan hata verebilir.

payners

Üye
    Konu Sahibi
link yenilendi

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
TeamViewer çok daha başarılı diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt