Pnht'den beklenen port Nokia C6 V20.0.041 Firmware ported to Nokia 5800 V52.0.007

Ayarlar - telefon - bildirim ışıkları - beklemede ışığı - kapalı

bbkr630

Üye
bende XM tuşu çalışmadı nedense bide keşke oyunlar simgesi(klasörü) olsaydı menü çok dağınık

khytr89

Üye
Ayarlar - telefon - bildirim ışıkları - beklemede ışığı - kapalı

o kadarda cahil değilim yaw. ben telefonun ekran ışığını en sönüğe getiririm hep.Bu menü tuşuylada doğrudan alakalı. menüde dolaşırken çok olmasada arada en parlak düzeye çıkıyor tuşun ışığı üstüne basınca tekrar eski haline dönüyor.

Bunu kastetmek istemiştim ama sabah sabah iyi güldürdün çok sağol
----------------------------

Bi sorum daha olacak acaba imelo programını 5800 ın kendi müzik çalarını silip, müzikden (hani şu radyo nun v.s nin olduğu yerden) çalıştımayı başarabilir miyiz? (orjinal gibi durmasını istiyorum sanırım n8 in müzik çalarıda imelo gibi) tabiki imelo programınada biraz çeki düzen vermek lazım.lisanslamak ve bşlangıçta loading yazan yeri yok etmek ya da ne biliyim nokia media center açılıyor gibi bi splashscreen yapmak lazım sanırım çok olmaya başladım

@Hakan-K610i, bunda gülecek bir şey yokki. Olur, insanlık halidir unutmuş, gözünden kaçırmış olabilirsin o ayarı. Yine insanlık halidir, demek istediğin şeyi ben de yanlış anlamış olabilirim. Neyse çok da önemli değil, bahsettiğin olay kronik sorunlarından c6'nın.

Diğer olayı ise biraz üstünde durarak yaparsın. \private\101F4CD2\import\suites\musicsuite\music_matrix_items.xml dosyasına imelo'yu ekleyebilirsin. Müzik çaları da buradaki uygulamayla kaldırabilirsin. Gerisi de sana kalmış. Kolay gelsin.

1)indirdiğiniz dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 içerisine atın bu klasörü nasıl oluşturacaz programlamı yoksa kendimiz mi

kendin oluşturacaksın. açıp dosyaları içine koyduktan sonra iyi kontrol et isimleri felan yanlış olmasın

AlpReis

Üye
Yani yeni klasör yapıp ismini değiştireceksin

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fw de kullanıp, kullanmadığınız gereksiz gördüğünüz program isimlerini yazar mısınız rica etsem... fw de ki orjinal programlardan bahsediyorum.

kardeşim ilk defa cfw yükleyecem nasıl yükleyeceğimi açıklarmısın yardımcı olursan çok sevinirim

sağolasın kardeşim umarım halledebilirim orda kodlar kısmında nokia 5800 black için kodu biliyor musun

--------------- Ekleme ---------------

nasıl yapılacağını detaylı olarak açıklarsan konu tam olur..

kesinlikle haklısın

[/B]
nasıl yapılacağını zaten anlattım daha fazla detay istiyorsan biraz araştırma yaparak bulabilirsin.

yok zaten ben sorunsuz kurdum hallettim kopyala yapıştır şeklindede olsa konu altında kurulum aşaması anlatılsa iyi olabilirdi yinede emeğine sağlık kardeşim

tşker

--------------- Ekleme ---------------

tşk

ben yaptım.. çokta güzel oldu inşallah daha güzelleri de gelir

yha bu arada bu orji port dimi hiç bir ekleme çıkartma flen yok

----------Eklendi @ 00:04:24 ---------- Yazıldı @ 00:04:08 ----------

dimi ???