Playstation Emulator (EQPCSX)

şu güncelleştirme hatası alan arkadaşlar nasıl halletti ben de aynı hatayı alıyorum

ugur426a

Üye
e63 e yukledim ama oyunu goruyor,oyunu acmaya calistigimda beyaz ekranda minik minik yazilar yaziyor ve programdan atiyor, ore_nore arkadasim sende oldugu gibi yani,calisti yazmissin,nasil calisti.yazilarin arasinda config not found yaziyor.default.cfg yi memcards a da attim, ama icinde sadace 0000000110 gibi bisey yaziyor bu default.cfg nin,dogrusu bu mudur?yardim lutfen

sadace 0000000110 gibi bisey yaziyor bu default.cfg nin,dogrusu bu mudur?

YAZMIŞSIN EVET DOĞRUSUDUR BU AYNEN GEREKTİĞİ YERDE AMA E63 ÇALIŞRMI BİLMİYORUM...?

ugur426a

Üye
ilgin icin tesekkurler, ben calistiramadim e63 de malesef :/

tugay42

Üye
kardes dediklerinin hepsini yaptım ama oyuna tıkalyınca oyundan atıyor n95 v21 hacLi teLefon.s

COESTO

Üye
meraba arkadaslar acab a bu playstatıon emülatörünün pc ye uyumlu su nu nerden bulabilirim bileniniz varsa yardımcı olabilirmi??

e72 denedim oldu fps çok düşük oyunlarda

benim n97 mini oldu oynu okumuyor bana yardim eden war

----------Eklendi @ 15:52:52 ---------- Yazıldı @ 14:41:32 ----------

default.cfg yok

----------Eklendi @ 15:53:08 ---------- Yazıldı @ 15:52:52 ----------

arkadash

----------Eklendi @ 16:21:05 ---------- Yazıldı @ 15:53:08 ----------

default cfg kardesh ben hepsini japtim olmuyor

N96da Sorun Yok. Alien R. Bayıldım

şaka şaka çalışmadı bi türlü

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi

darbe01

Üye
deniorum calısmasa ...

----------Eklendi @ 12:02:44 ---------- Yazıldı @ 11:45:48 ----------

guncelleme hatası aldm 2 pro kurmuyor brini kuruo actm oynu gordu ama oyuna tıklim atıyor prodn cfg dosyasnı nerdn bulacam n96 tel hack li

soneday cm0102 oyununu nokia 5800 da oynayabilirmiyim

enoes

Üye
bende n95 8gb war program açılmıyor özellik desteklenmiyor diyor napacam bn

enoes

Üye
arkadaşlar başta 2 program kurulmuyodu bi arkadaş bşe demş onu yaptım oldu ama 2 smge çıkıo 2side çalışmıyor allah rızası için çalıştıran yok mu