İpucu Play Store Satın Almalar

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Play Store Satın Almalar
Arkadaşlar ben mesela örnek veriyorum X cihazımdan örneğin ücretli bir uygulama satın aldım.Uygulamayı indirdi iyi hoş kullanıyoruz.Ertesi hafta ise telefon değiştirdim eski telefonumdaki google hesabını etkinleştirdim diyelim.X cihazında satın almış olduğum uygulama/oyun sonradan aldığım cihaza indirirken yine ücret istermi yoksa eski satın alımları algılayıp uygulama ücretsiz indirilirmi?ve bu olayın aynısı Apple(app store)'da geçerlimi yoksa sistem aynımı her cihaz için satın almamı yapmamız gerekiyor?Aydınlatırsanız sevinirim.Şimdiden :tşk:

PriZm

PriZm

Üye
Başka bir android cihaza geçersen satın aldığın uygulamanın olduğu gmail hesabına giriş yaparsan istediğin bir zaman tekrar indirebilirsin.

Androidde bir uygulama satın alıp iOS a geçersen tekrar satın alman gerekir.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
NEXUS

NEXUS

Üye
Bir Google hesabı oluşturup oradan aldıysan birdaha para vermene gerek yok. diğer cihaza aynı hesaptan giriş yap tekrar dilediğin kadar indir ancak hesabını unutursan indiremessin.

Apple Store'de de öle iPhone 5'ten 5S e Geçtin diyelim apple şifreni filan hatırla aynı hesaba giriş yap para vermek zorunda değilsin birdaha :)bu arada android den ios a geçersen yeniden satın alırsın.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah çok yardimci oldunuz teşekkür ederim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bu durum GALAXY Apps (namı değer Samsung Apps)de de geçerli 2013 ün ilk çeğreğinde 6.40 tl ye aldığım NFS MostWantedı ben hem s3 minimde hemde note 2 in de kullanmıştım

Takipçi Satın Al

Üst Alt